ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDeco ideas: Ιδέες για να δώσετε μια εξωτική νότα στο σπίτι σας

Deco ideas: Ιδέες για να δώσετε μια εξωτική νότα στο σπίτι σας

Μήπως θέλετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτού σας και δεν βρίσκετε τον τρόπο, ή τις κατάλληλες ιδέες; Πάντως υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνετε αλλαγές και ένας από αυτούς είναι να δώσετε μια εξωτική νότα στον χώρο σας, μιας και έχουμε υποδεχθεί και επίσημα το καλοκαίρι.

Έτσι ξεφορτωθείτε τις χοντρές κουβέρτες – ριχτάρια από τον καναπέ σας, φυλάξτε χειμωνιάτικα χαλιά και βάλτε στο σπίτι σας στοιχεία που θα φέρουν το καλοκαίρι μέσα στον προσωπικό σας χώρο. Παίξτε με ψάθινα αντικείμενα, άσπρες κουρτίνες και φυτά εσωτερικού χώρου. 

Ένας όμορφος και αποτελεσματικός τρόπος είναι να φτιάξετε μία πιο boho ατμόσφαιρα αλλά και για να δώσετε αυτή την εξωτική καλοκαιρινή πινελιά, να βάλετε σε όλους τους χώρους φυτά εσωτερικού χώρου, ένα από τα βασικότερα στοιχεία. Το πράσινο χρώμα να ξέρετε μας χαλαρώνει, ενώ δίνει και έναν άλλο αέρα σε κάθε χώρο. 

Πιο κάτω βρήκαμε κάποιες ιδέες που ίσως σας εμπνεύσουν: 

Επίσης επιλέξτε λιτά, ελαφρά, λειτουργικά, σύγχρονα έπιπλα τα οποία είναι ταυτόχρονα και οικονομικά και δε θα διστάσετε να αντικαταστήσετε στην πρώτη ευκαιρία.

Αρκετά μικρά exotic φυτά εσωτερικού χώρου ειναι ακόμη κάτι που θα βοηθήσει στην αλλαγή που επιθυμείτε και συγκεκριμένα μιλάμε για φυτά μπαμπού, δράκαινες και φυτά αράχνη. Η μονστέρα και η μπανανιά είναι επίσης από τα πιο γνωστά φυτά εσωτερικού χώρου αλλά και βεράντας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @home.interiordesigninspo

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @home.interiordesigninspo

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS