ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDo's & Don'ts: Τι να αλλάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας τώρα...

Do’s & Don’ts: Τι να αλλάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας τώρα το φθινόπωρο

Η διακόσμηση του σπιτιού αποτελεί μια διαδικασία που σας επιτρέπει να εκφράσετε την προσωπική σας αισθητική και να αξιοποιήσετε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τον ελεύθερό σας χρόνο. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε ημερολογιακά τουλάχιστον στο φθινόπωρο, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε το σκηνικό των ονείρων σας! Είτε ακολουθείτε τις τάσεις είτε όχι, είναι σημαντικό να έχετε μια εικόνα για το ποια είναι τα interior design trends που πρόκειται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας να χαρακτηρίζεται για τον updated χαρακτήρα του.

ΤΑ DON’T’S

Γεωμετρικά μοτίβα

Bold Design Geometric Black And White Wall Paper 01 0502010014

Τα έντονα γεωμετρικά prints που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να κυριαρχούν σε διάφορα extras που προσθέτουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας, από τη νέα χρονιά θα αποτελούν ένα παρωχημένο στοιχείο. Εάν θέλετε να δώσετε διάσταση και περισσότερο ενδιαφέρον στον χώρο σας, προτιμήστε τα floral μοτίβα που θα αντικαταστήσουν τα geometrics και θα χαρίσουν πιο ατμοσφαιρικό και παράλληλα μοντέρνο στιλ στο σπίτι σας.

Φουλ του Metallic

58fb4861cfba0f6d4d21caf4a184787a
Metal Fixtures Accessories 2

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γεμίζετε, πλέον, το σπίτι σας με μεταλλικά στοιχεία, κάνοντάς τα να κυριαρχούν στον συνολικό διάκοσμο. Το μόνο που μπορεί να πετύχει η τόσο έντονη παρουσία τους είναι να δημιουργήσει ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο φυσικά και δεν αποτελεί το επιθυμητό ζητούμενο. Ειδικά όταν συνδυάζετε το χρυσό με το ασημί, το πιο σίγουρο είναι πως πέσετε στην παγίδα λαθών.

Οι ψυχροί τόνοι

Three Tone Blue Kitchen 59382a6e3df78c537bca06ee
Borrowed Light Fb Living Room 1024x668 1

Ίσως κάτι που θα έπρεπε να έχουμε αποχαιρετήσει εδώ και χρόνια είναι οι ψυχρές αποχρώσεις, μιας και τη θέση τους έχουν πάρει οι πιο θερμές και γήινες. Με το να προσθέτετε χρωματισμούς που περιλαμβάνουν γκρι υποτόνους, αυτό που καταφέρνετε είναι δημιουργείτε ένα «κρύο» και ξεπερασμένο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο φυσικά και δεν αποτελεί ζητούμενο.

TA DO’S

Mix old & new

Z8fjueodwrqfiexrgf8jle

Χρόνο με τον χρόνο, οι τάσεις στη διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, αλλά αυτό που παραμένει σταθερό είναι το mix & match. Ουσιαστικά, έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να μπερδέψετε πολλά και διαφορετικά στιλ μεταξύ τους, αλλά το τελικό αποτέλεσμα να διακρίνεται για την αρμονία και τον μοντερνισμό που θα αποπνέει. Εντάξτε μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως έναν μεγάλο χρυσό καθρέφτη ή μια vintage πολυθρόνα. Ο τέλειος τρόπος για να χαρίσετε parisian αισθητική στον χώρο σας!

Go more eco

Eco
Sustainable Interior Design Leanne Ford

Υπάρχει ήδη μια αυξανόμενη αγάπη στον χώρο του interior design για τα φυσικά υλικά και κομμάτια. Ιδέες, όπως τοίχοι από φελλό κι έπιπλα από μπαμπού θα αναδείξουν και θα συνδυαστούν με μια πληθώρα από σχέδια εσωτερικού σχεδιασμού σε όλους τους χώρους στα επόμενα χρόνια.

Αγάπη για την τέχνη

E54ebab0e92c84d5335b91078d73c3b6 Oversized Glasses Wall Collage

Για extra χρώμα κι ενδιαφέρον, προσθέστε πίνακες στους τοίχους, καθώς και άλλα art pieces σε κάθε γωνιά της κατοικίας σας. Για την ερχόμενη σεζόν, μεγάλη τάση αποτελούν οι oversized πίνακες, τους οποίους μπορείτε απλώς να ακουμπήσετε στο πάτωμα και όχι να τους κρεμάσετε. Δοκιμάστε το!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS