ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΗ Κύπρος καλωσορίζει τη φινέτσα και την τεχνολογία της KARTELL

Η Κύπρος καλωσορίζει τη φινέτσα και την τεχνολογία της KARTELL

Το Flagship Store της KARTELL ανοίγει στη Λευκωσία.

Η KARTELL και η Ergo Home Group, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν στις 22 Ιουνίου, το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα KARTELL στην Λευκωσία, εντός του καταστήματος επίπλων LIVING, στην οδό Αγίου Νικολάου 41-49 στην Έγκωμη.

0e3a5855

Σε ένα άνετο, σύγχρονο και μίνιμαλ αισθητικής χώρο 200m2 στο νέο Shop In Shop της KARTELL, οι λάτρεις των επίπλων και του design, θα μπορούν να δουν από κοντά τα πασίγνωστα προϊόντα σπιτιού και μοντέρνου lifestyle, με τη φαντασία, τη φινέτσα, την τεχνολογία και την ποιότητα που τα χαρακτηρίζει.

0e3a5774

Το μεγάλο opening event ξεκινά στις 20.00, ενώ θα υπάρχει live μουσική από γνωστό jazz band, υπέροχα cocktails και άλλες εκπλήξεις. Οι επισκέπτες θα έχουν εκτός των άλλων, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την έξυπνη τεχνολογία πίσω από τις συλλογές επίπλων KARTELL, που παραμένουν διαχρονικά στο προσκήνιο, αφού συνδυάζουν την πολυχρηστικότητα και πολυλειτουργικότητα ενός κλασσικού και μοντέρνου σχεδιασμού.

Στο χώρο θα μπορεί κάποιος να συναντήσει, την γνωστή πολυθρόνα Charla από την Patricia Urquiola, την συλλογή Wood του Philippe Starck, την καρέκλα A.I, την πολυθρόνα Cara, αλλά και πληθώρα φωτιστικών επιλογών και αξεσουάρ σπιτιού!

Βρείτε το κατάστημα KARTELL στην Λευκωσία:

Αγίου Νικολάου 41-49, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία

Facebook
Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS