ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΙδέες για το πως να βάλεις στο σπίτι σου τα πιο instagrammable...

Ιδέες για το πως να βάλεις στο σπίτι σου τα πιο instagrammable φυτά

Το να ασχολούμαστε με τα φυτά είναι ένα εξαιρετικά αγχολυτικό χόμπι, όπως όλοι γνωρίζουμε. Λογικό είναι εμείς που λατρεύουμε την κηπουρική να χαζεύουμε συχνά φωτογραφίες στο Instagram αφού θέλουμε να μαθαίνουμε ποιες είναι οι νέες τάσεις.

Ποια είναι τα πιο…ινσταγκραμικά φυτά λοιπόν που εμφανίζονται πιο συχνά στο feed μας; Πάντως καλό είναι να ξέρουμε επίσης ότι εκτός από όμορφα στην διακόσμηση αρκετά φυτά συμβάλουν καθοριστικά στην καθαρή ατμόσφαιρα και δημιουργούν μία όμορφη ηρεμία.

Crassula ή Jade plant: Ανήκει στην κατηγορία των παχύφυτων άρα αυτό σημαίνει ότι μπoρεί επιβιώνει χωρίς ιδιαίτερα σχολαστική φροντίδα.

Ορχιδέα: Αυτό το υπέροχο εξωτικό λουλούδι είναι από τα πιο όμορφα σε έναν χώρο και σύμφωνα με το Feng Shui δεν του δίνει απλά ομορφιά, αλλά φέρνει και καλοτυχία και μάλιστα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Σανσεβιέρια: Και αυτό το όμορφο φυτό το βλέπουμε αρκετά σε φωτογραφίες στο instagram και μάλιστα θεωρείται ένα από τα πιο… instagrammable φυτά. Μάλιστα λένε ότι καθαρίζει τον αέρα, απομακρύνει το αρνητικό chi.

Σπαθίφυλλο: είναι από τα πιο γνωστά καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού χώρου και προέρχεται από τα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Στο εξωτερικό είναι γνωστό ως «Peace Lily». Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τα φύλλα και τα άνθη του μοιάζουν με σπαθιά. Γι΄αυτό και ονομάστηκε σπαθίφυλλο.

Money tree: Αρκετοί θεωρούν ότι εάν το βάλουν στι σπίτι τους θα τους φέρει τύχη στα οικονομικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS