GOOD LIFEΣΠΙΤΙΗome decor: Aυτή η chic καρέκλα είναι το απόλυτο decor trend...

Ηome decor: Aυτή η chic καρέκλα είναι το απόλυτο decor trend που επιστρέφει από το παρελθόν

Αν είσαι από τα άτομα που θέλουν να ενημερώνονται για καθετί καινούργιο όσον αφορά τα trends στη διακόσμηση, τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει. 

Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις τις καρέκλες σου, ή θέλεις να προσθέσεις κάτι σε καμιά από τις γωνιές του σπιτιού σου, εμείς ανακαλύψαμε ποιο είναι το απόλυτο decor trend, το λατρέψαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσει. 

Πρόκειται για μία καρέκλα πολύ chic με τη βιεννέζικη ψάθα ιδανική για την κουζίνα, ή το σαλόνι σου, ή ακόμη και στο υπνοδωμάτιο σου. 

Διαβάστε επίσης: Όμορφες ιδέες για να δώσετε ένα boho style στο σαλόνι σας

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο νέα τάση αφού είναι μία καρέκλα η οποία επέστρεψε από το παρελθόν. Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε design items περασμένων δεκαετιών να επανέρχονται σε κάπως πιο μοντέρνα μορφή.

Έτσι λοιπόν αυτή η ξύλινη καρέκλα με αυτή την ζεστή απόχρωση που θα βλέπεις στους περισσότερους χώρους αυτό το φθινόπωρο, είναι μία τάση που αγαπήθηκε πολύ και στο παρελθόν.

Θα δώσει στον χώρο σου έναν πιο σοφιστικέ χαρακτήρα αφού το ξύλο σε συνδυασμό με την πλεκτή ψάθα θα κάνουν δυναμικό comeback για να δώσει μια ρετρό αισθητική στον χώρο μας.

Το όνομα της συγκεκριμένης καρέκλας; «Caning chair» από το «cane» που είναι το καλάμι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS