GOOD LIFEΣΠΙΤΙΜε αυτά τα DIY tips θα ντύσεις το σαλόνι σου με φθινοπωρινή...

Με αυτά τα DIY tips θα ντύσεις το σαλόνι σου με φθινοπωρινή διάθεση

Αλλάζουμε σεζόν, αλλάζουμε διάθεση! Πώς να μη θέλουμε ν΄αλλάξουμε και την διακόσμηση του σπιτιού μας ώστε να μας μεταφέρει πιο ομαλά στο κλίμα του Φθινοπώρου;

Τα μήλα και οι κολοκύθες έχουν την τιμητική τους. Δεν είναι τυχαίο που ο πρωταγωνιστής στις διακοσμήσεις του Halloween (που γιορτάζεται στο εξωτερικό τυπικά στις 31 Οκτωβρίου) είναι η κολοκύθα. Μικρές, μεγάλες, σε διάφορες ποικιλίες και χρώματα, η κολοκύθα προτιμάται από τους περισσότερους διακοσμητές και florist γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους και να δώσει ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορείς να τις βάψεις με τα χρώματα του φθινοπώρου και ν΄αποτελέσουν το ιδανικό ντεκόρ επάνω στο τζάκι ή το τραπέζι σου. Μπορείς να αδειάσεις το εσωτερικό τους και να χρησιμοποιήσεις την κολοκύθα ως βάζο ή φανάρι για τα κεράκια σου… ‘Όπως και επιλέξεις να τις διακοσμήσεις, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!

Παρακάτω σου έχουμε εύκολες ιδέες για το πώς μπορείς να μεταμορφώσεις τις κολοκύθες σου δίνοντας φθινοπωρινή αύρα στο σαλόνι σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS