GOOD LIFEΣΠΙΤΙTα πιο στυλάτα βάζα, για να απογειώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου

Tα πιο στυλάτα βάζα, για να απογειώσεις την διακόσμηση του σπιτιού σου

Τα σύγχρονα βάζα κερδίζουν όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις, αφού είτε με φρεσκοκομμένα λουλούδια, είτε με αποξηραμένη ομορφαίνουν τον χώρο μας.

Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, τότε εμείς σας προτείνουμε τα βάζα σε σχήματα προσώπα, αφηρημένες φόρμες, ή στο σχήμα ανατομικής καρδιάς είναι ένα decor trend που έχει κερδίσει όλο και περισσότερους decor lovers.

Η αλήθεια είναι ότι είναι εναλλακτικά, είναι μοναδικά και δίνουν ένα διαφορετικό στυλ στον χώρο τον οποίο βρίσκονται, αδού δεν μιλάμε για συνηθισμένα βάζα, αλλά για βάζα που μοιάζουν περισσότερα με αγαλματάκια ή έργα τέχνης.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αρκετές ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση σε περίπτωση που θα θέλατε να τα προσθέσετε στον δικό σας χώρο, είτε στο σπίτι είτε στον χώρο εργασίας σας, γιατί όχι; 

Όπως θα δείτε και πιο κάτω, υπάρχουν σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, χρώματα και υλικά οπότε ανάλογα με τα γούστα και τον χαρακτήρα που θέλει να δώσει κάποιος στον προσωπικό του χώρο επιλέγει ποιο τον εκφράζει καλύτερα. 

Πρόκειται για διακοσμητικά βάζα εξαιρετικής αισθητικής, στολισμένα με ανεξίτηλα χρώματα και σχέδια που κλέβουν σίγουρα τις εντυπώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS