GOOD LIFEΣΠΙΤΙTips για να φτιάξεις ένα σπίτι γεμάτο στυλ σαν να είναι βγαλμένο...

Tips για να φτιάξεις ένα σπίτι γεμάτο στυλ σαν να είναι βγαλμένο από περιοδικό

Ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές και ο χώρος σου θα είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν, θα σε ξεκουράζει μετά την δουλειά και θα σου δίνει έμπνευση καθημερινά.

Αυτό γιατί όταν ανανεώνεις έναν χώρο αλλάζει και η ενέργεια σε αυτόν. Μετακίνησε έπιπλα, πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου, παίξε με διαφορετικά υφάσματα και χρώματα και άφησε το φυσικό φως να λούσει τον χώρο σου.

Άφησε το σπίτι να γεμίσει με το φυσικό φως

Η επιλογή κατάλληλου φωτισμού σίγουρα είναι κάτι που αναζητάμε ωστόσο ποτέ μην ξεχνάς ότι το καλύτερο είναι -ειδικότερα εάν έχετε μεγάλα παράθυρα-  να αφήσετε χωρίς κανέναν ενδυσαμό το φυσικό φως να λούσει τον χώρο. Όσο πιο φωτεινό είναι ένα δωμάτιο, τόσο μεγαλύτερο δείχνει. Θα διαπιστώσετε εκπληκτικές αλλαγές στην ατμόσφαιρα.

Στόλισε φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι από τις αγαπημένες μας τάσεις διακόσμησης που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα σπίτι. Αρκετοί ειδικοί τονίζουν ότι τα φυτά κάνουν τον χώρο μας να δείχνει αλλά και να είναι πιο φιλόξενος και cozy. Βέβαια αρκεί να τοποθετήσεις σωστά το κάθε φυτό και να το κάνεις με όμορφο και πρωτότυπο τρόπο.

Pp1

Mην κολλάς ποτέ τα έπιπλα σε τοίχο

Είναι ένα από τα βασικά μυστικά στην διακόσμηση που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε. Μερικές φορές γνωρίζουμε ότι ένα δωμάτιο στο σπίτι μας δεν είναι αρκετά λειτουργικό, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Ένα απλό τέχνασμα, που υποστηρίζουν αρκετοί διακοσμητές είναι ότι για να κάντε το χώρο να δείχνει πιο φιλόξενος είναι απλά να μην τοποθετείτε έπιπλα στον τοίχο και κυρίως μιλάμε για τον καναπέ και τις πολυθρόνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS