GOOD LIFEΣΠΙΤΙΤο μπαλκόνι - παράδεισος που έφτιαξε η Κατερίνα Καινούργιου είναι σκέτη έμπνευση

Το μπαλκόνι – παράδεισος που έφτιαξε η Κατερίνα Καινούργιου είναι σκέτη έμπνευση

Ένα μπαλκόνι – παράδεισο έφτιαξε η Κατερίνα Καινούργιου στο νέο της σπίτι, όπως είδαμε από φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram. 

Η γνωστή παρουσιάστρια διακόσμησε τον χώρο της σαν μικρό σαλόνι που δεν μοιάζει καθόλου να είναι στο κέντρο της Αθήνας αφού η διακόσμηση που επέλεξε, του δίνει τόσο εξωτικές νότες.s

Σε αυτό πρωταγωνιστούν γήινες αποχρώσεις, στυλάτα έπιπλα κήπου με μεγάλες πολυθρόνες που δίνουν άμεση και άποψη στον χώρο και αρκετά φυτά και αρωματικά κεριά.

Το εσωτερικό του σπιτιού το έχουμε δει μέσα από διάφορες φωτογραφίες που η ίδια έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο nstagram, αυτή τη φορά όμως έδειξε και τη βεράντα της που είναι πραγματικά υπέροχη.

“Καλημέρα αγάπες μου…♥️ Αυτό είναι το νέο μου…υπέροχο μπαλκονάκι στο οποίο χαλαρώνω με τις ώρες …” έγραψε στη λεζάντα. Πρωινά στη βεράντα, βράδια απόλαυσης με την παρέα, κυριακάτικα μεσημέρια με την οικογένεια, όλα αυτά γίνονται πιο ευχάριστα και ζεστά δίπλα σε ένα φροντισμένο κήπο η μπαλκόνι γεμάτο χρώματα…», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η βεράντα της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

Η βεράντα της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

Η βεράντα της Κατερίνας Καινούργιου στο νέο της σπίτι

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS