GOOD LIFEΣΠΙΤΙΤο σπίτι της Σίσσυς είναι αυτό που θέλουμε για να μείνουμε μέσα...

Το σπίτι της Σίσσυς είναι αυτό που θέλουμε για να μείνουμε μέσα όσο χρειαστεί!

Το υπέροχο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ιδανικό για να μείνεις μέσα όσο χρειαστεί.
Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει φροντίσει πολλές φορές να μας βάλει στο σπίτι της, είτε μέσα από τα Posts Και τα stories της στο Instagram είτε μέσα από το μεγαλοκάναλό της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια που πράττει στο έπακρο το σύνθημα μένουμε σπίτι για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, δημοσίευσε μόλις χτες μια απίθανη λήψη από το μπάνιο της και μας έκανε να σκεφτούμε πως αν έχεις ένα σπίτι που αγαπάς, διακοσμημένο όπως ακριβώς το θες, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μείνεις στην καραντίνα και ένα και δύο μήνες κι όσο χρειαστεί.

Το άσπρο και το μαύρο αλλά και το γκρι κυριαρχούν σαν χρώματα στους τοίχους του σπιτιού και στα μικροαντικείμενα και δίνουν την απόλυτη αίσθηση ενός σπιτιού καθαρού και τακτοποιημένου ενώ το ξύλο στο πάτωμα κάνει το σπίτι πιο ζεστό.

Το εκπληκτικό μπάνιο με τις λευκές γούρνες είναι ό,τι καλύτερο και το υπέρδιπλο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο θυμίζει δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου. Οι ταπετσαρίες που θυμίζουν τοίχο από τούβλα, προσφέρουν ένα πιο εργαστασιακό στοιχείο ενώ το χολ αποτελεί αγαπημένο σημείο της παρουσιάστριας, όπως και η ντιζαινάτη κουζίνα της.

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σίσσυ κατά καιρούς μέσα στο σπίτι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS