GOOD LIFEΣΠΙΤΙX-mas is coming! 12 άκρως δημιουργικοί τρόποι για διακόσμηση με λαμπάκια

X-mas is coming! 12 άκρως δημιουργικοί τρόποι για διακόσμηση με λαμπάκια

12 προτάσεις που θα σε βάλουν κατευθείαν σε γιορτινό mood! 

Χριστούγεννα χωρίς το απαραίτητο deco και τους στολισμούς να σε βάζουν στην ανάλογη διάθεση δε γίνονται. Πέρα από τις γιρλάντες, τα μπαλάκια κι όλα τα λοιπά στολίδια, όμως, αυτά που ίσως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με την x-mas διακόσμηση είναι τα φωτάκια.

Μπορείς να τα βρεις σε κάθε χρώμα και να τα ταιριάξεις τόσο με τον χώρο σου όσο και με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, αλλά πλέον δε χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο σ’ αυτά.

Ακριβώς επειδή όλος ο κόσμος τα επιλέγει, στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε μήκος, ώστε να μην περιοριστείς μόνο στον στολισμό του δέντρου. Υπάρχουν σημεία στο σπίτι ή και στο γραφείο που μπορείς να κρεμάσεις μία σειρά από φωτάκια και να απογειώσει κατευθείαν την αισθητική του περιβάλλοντος γύρω σου.

Mπορείς να βάλεις φωτάκια γύρω από τα παράθυρα. Έτσι, και εσύ θα χαίρεσαι το x-mas deco σου μέσα στο δωμάτιο και θα δείχνει πανέμορφο το σπίτι σου σε όσους περνάνε απέξω. Επίσης, αξιοποίησε τις κουρτίνες των δωματίων σου και δημιούργησε την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Μια καλή ιδέα ακόμη είναι οι diy κατασκευές με φωτάκια για να πρωτοτυπήσεις και να έχεις κάτι που δε θα έχει κανείς άλλος.

Αν είσαστε σε διαμέρισμα τότε μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι μια σειρά με φωτάκια σε έναν άδειο τοίχο και αμέσως αλλάζει η ατμόσφαιρα του χώρου. 

Φωτάκια μπορείτε επίσης να βάλετε και σε έπιπλα που τα έχετε περισσότερα για διακοσμητικά και δεν τους κάνετε καθημερινή χρήση. Στις σκάλες είναι μια διαχρονική αξία τα φωτάκια, ενώ και πίσω από την τηλεόραση είναι μια εντυπωσιακή πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS