GOOD LIFEΤΑΞΙΔΙΜε άρωμα Κύπρου το νέο στολίδι της Μυκόνου

Με άρωμα Κύπρου το νέο στολίδι της Μυκόνου

Μετά το περσινό πρώτο βήμα της δυναμικής εισόδου του στην ελληνική αγορά με το Amyth of Mykonos Agios Stefanos,  ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts (Anassa, Almyra, Annabelle, Antasia Beach Club, Kult Boutiques), μας συστήνει τώρα το Amyth of Mykonos Super Paradise!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Το Amyth of Mykonos Agios Stefanos, ψηλά στην πλαγιά ακριβώς πάνω από την παραλία του Αγίου Στεφάνου, μια από τις ωραιότερες κοντινές στη χώρα του νησιού παραλίες, αμμουδερή και απάνεμη, σηματοδότησε με τη λειτουργία του πέρσι την πρώτη επέκταση εκτός συνόρων της Thanos Hotels & Resorts, ενός Ομίλου με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, η οποία μεταφράζεται στην άκρως επιτυχημένη λειτουργία των τριών υπερπολυτελών ξενοδοχείων της στην Κύπρο. Το Amyth of Mykonos Agios Stefanos ήταν, θα λέγαμε, το… πρωτότοκο της καινούργιας πρότασης φιλοξενίας του Ομίλου, της συλλογής Myth Hotels, η οποία προβλέπει την ανάπτυξη μικρών ξενοδοχείων που  τα χαρακτηρίζει η οικειότητα, η μικρή κλίμακα, η σωστή αισθητική, η ανθρώπινη επαφή και, βεβαίως, η ηρεμία ως βασικό γνώρισμα, με όλες βεβαίως τις απαραίτητες εξατομικευμένες υπηρεσίες για το απόλυτο «slow living»!

Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, το πρωτότοκο της νέας συλλογής, αποκτά αδελφάκι. Το Amyth of Mykonos Super Paradise ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον επόμενο μήνα και υπόσχεται ανεπιτήδευτη πολυτέλεια εμπλουτισμένη με γήινη γοητεία και σύγχρονη μεσογειακή ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο παραθαλάσσιο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες, δίπλα στην άμμο και τα κύματα του Super Paradise, της διάσημης παραλίας του νησιού.  Ένα ξενοδοχείο που δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει απλώς έναν ακόμη προορισμό διακοπών, αλλά να προσφέρει μια καθηλωτική κυκλαδίτικη εμπειρία σχεδιασμένη να αφυπνίσει και να θρέψει την ψυχή κάθε ταξιδιώτη.

Τα ευάερα υπνοδωμάτια και οι σουίτες με τα κομψά μπαλκόνια, πολλά με ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι, τα εστιατόρια που σερβίρουν δημιουργικά πιάτα, εμπνευσμένα  από μια αφοσιωμένη μαγειρική ομάδα με σπιτικό πάθος για τα τοπικά, φρέσκα υλικά που απαιτούν ελάχιστη μετατροπή για να αφήσουν τις αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις τους να τραγουδήσουν, οι δύο δελεαστικές πισίνες, τα λευκά φυσικά στοιχεία και οι τολμηρές πινελιές από την γήινη παλέτα χρωμάτων… όλα αυτά συνδυαστικά, αποτελούν μια πλήρη εμβάπτιση στο στυλ και την άνεση, δημιουργούν αξιοζήλευτους χώρους χαλάρωσης και αναζωογόνησης και διαμορφώνουν ένα τέλειο σκηνικό με απέραντη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Και, βεβαίως, επειδή Μύκονος και στυλ πάνε μαζί, η φημισμένη μπουτίκ μόδας υψηλής αισθητικής Kult βρίσκεται και στο Amyth of Mykonos Super Paradise με την προσεκτικά επιμελημένη γκάμα αποκλειστικών επώνυμων ενδυμάτων, ρούχων και αξεσουάρ.

Στα επόμενα ανοίγματα του Ομίλου, εκτός από ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία Amyth στην Ελλάδα, περιλαμβάνεται και το Amyth of Nicosia, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει το φθινόπωρο, στο κέντρο της πρωτεύουσας

Για  περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις

https://www.amythhotels.com/mykonos/super-paradise

1 Amyth Of Mykonos Super Paradise
2 Amyth Of Mykonos Super Paradise
3 Amyth Of Mykonos Super Paradise
Extra 2 Amyth Of Mykonos Super Paradise 2
Extra 3 Amyth Of Mykonos Super Paradise 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS