GOOD LIFEΤι φανερώνει για εσάς ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας (εικόνες)

Τι φανερώνει για εσάς ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας (εικόνες)

Ένα βασικό κομμάτι ενός γυναικείου συνόλου είναι η τσάντα, είτε πάτε στη δουλειά, είτε για καφέ είτε για ποτό το βράδυ πάντα κουβαλάτε μία αντίστοιχη με την περίσταση. Σκεφτείτε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε την αγαπημένη σας τσάντα στην καθημερινότητά σας -την πιάνετε από τα χεράκια της ή τη βάζετε κατευθείαν επάνω στον ώμο σας ανεξαρτήτως από το που κατευθύνεστε. Σύμφωνα με τους ειδικούς της γλώσσας του σώματος, αυτή η τοποθέτηση δεν είναι μια εντελώς τυχαία απόφαση. Μάλιστα ισχυρίζονται πως αποκαλύπτει και πολλά πράγματα για την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Εμείς λοιπόν σας παρουσιάζουμε τους πιο συνηθισμένους τρόπους που οι γυναίκες κρατάτε την τσάντα σας για να βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και να μάθετε τι μυστικά κρύβονται πίσω από αυτόν και γιατί όχι να μη μάθετε και μερικά πράγματα ακόμα για τον εαυτό σας.

1. Over and next to one shoulder
Εάν κρεμάτε κατευθείαν την τσάντα σας από τον ώμο σας και την κρατάτε πάντα διπλά στο σώμα σας τότε ανήκετε στους πρακτικούς τύπους που οδηγούνται από χρηστικά κίνητρα. Δε συμβιβάζεστε με το θέμα της άνεσης και της ελευθερίας κινήσεων το οποίο και βάζετε πάνω από το στιλ, δεν είστε ωραιοπαθής και θέλετε ό,τι αναλαμβάνετε να το φέρνετε εις πέρας σωστά. Θέλετε να νιώθετε ασφάλεια και να έχετε τον πλήρη έλεγχο για αυτό και προσπαθείτε να έχετε την τσάντα σας δίπλα στο σώμα σας. Συνηθίζετε δε να επιλέγετε τσάντες μεσαίου και μικρού μεγέθους, ώστε να μην επιβαρύνετε τον ώμο σας από το πολύ βάρος.

2. Οver one shoulder swinging freely
Όσες κουβαλάτε την τσάντα στον ώμο σας, αλλά δεν ενδιαφέρεστε για το που αυτή βρίσκετε στην πραγματικότητα ενώ περπατάτε, ανήκετε στις γυναίκες που αγαπάνε την ελευθερία, δε θέλουν να καταπιέζονται και δεν αγχώνονται. Φυσικά δεν παίρνετε μεγάλες ευθύνες και είστε ελαφρώς ανώριμες αφού αφήνετε την τσάντα σας και όλα σας τα αντικείμενα εντελώς απροστάτευτα.

3. Cross-body in front
Η τοποθέτηση του αξεσουάρ σας μπροστά από εσάς συχνά φανερώνει μια πιο επιφυλακτική προσωπικότητα και ότι πίσω της κρύβεται μία γυναίκα ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Συχνά μάλιστα από το άγχος σας για την τσάντα σας έχετε το βλέμμα σας στραμμένο σε αυτή και άρα προς τα κάτω με αποτέλεσμα όλη η στάση του σώματός σας να δείχνει αμυντική και αποστασιοποιημένη, σαν να θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με κάποιον άλλον στον δρόμο.

4. Cross-body and behind
Εσείς που περνάτε την τσάντα σας γύρω από το σώμα σας και την τοποθετείτε πίσω σας, ώστε να μη σας εμποδίζει στο περπάτημα, ανήκετε στις γυναίκες πολεμίστριες, εκείνες που είναι αποφασισμένες και έτοιμες να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα θέλω τους χωρίς να δίνουν καμία σημασία στους γύρω τους. Είστε αποφασιστικές και διαθέτετε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

5. In crook of elbow
Οι τσάντες που φοριούνται γύρω από τον αγκώνα ή τον καρπό δείχνουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θέτει μία προτεραιότητα στο status αλλά και στην κοινωνική θέση. Ουσιαστικά κρατώντας μία τσάντα με το ένα χέρι και με αυτό τον τρόπο προσπαθείτε να περάσετε το μήνυμα στους γύρω σας ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα μόνη σας και ότι δεν έχετε ανάγκη ούτε το δεύτερο χέρι σας, αλλά και ούτε τη βοήθεια κάποιου άλλου. Παράλληλα έτσι επιδεικνύετε με περηφάνια πλήρως το σχέδιο της τσάντας καθώς και της μάρκα της.

6. Held in hand
Υπάρχουν ορισμένες τσάντες που δε σας δίνουν και πολλές επιλογές, όπως για παράδειγμα οι μεγάλες tote τσάντες ή η χαρτοφύλακες που και λόγο μεγέθους αλλά και λόγο των μικρών handles που έχουν σας επιτρέπουν να τις κρατάτε από το ένα χέρι και να τις αφήνετε να κρέμονται κάτω δίπλα από το σώμα σας. Αυτό δείχνει για εσάς πως είστε μία γυναίκα πολυπράγμων αλλά και επαγγελματίας, μία εργαζόμενη που κουβαλάει πολλά πράγματα μαζί της προκειμένου να ανταπεξέλθει στα tasks της, αλλά και στην καθημερινότητά της. Με αυτό τον τρόπο αποπνέετε κύρος και σεβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS