ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑ6 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, που μπορείς να κάνεις από την καρέκλα...

6 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, που μπορείς να κάνεις από την καρέκλα σου

Mήπως είσαι από τους ανθρώπους που δεν συμπαθούν και ιδιαιίτερα το γυμναστήριο, όμως θέλουν ταυτόχρονα να είναι και γυμνασμένοι, ωστόσο το ωράριο της ρουτίνας σου σε θέλει να είσαι σχεδόν τις περισσότερες ώρες σε μια καρέκλα;

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως μπορείς να γυμναστεί από την καρέκλα του γραφείου σου καθώς δουλεύεις; Συγκεκριμένα να γυμναστείς στην περιοχή της κοιλιάς και να να αποκτήσεις -γιατί όχι- και κοιλιακούς.

Ακούγεται φανταστικό γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σου δείξουμε πώς να το κάνεις, και πώς να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά από το σπίτι σου, και πιο συγκεκριμένα από την καρέκλα σου.

Ψάξαμε και βρήκαμε 6 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στην καρέκλα σου και να γυμνάσεις την κοιλιά σου. Σίγουρα δεν χάνεις κάτι με το να το δοκιμάσεις.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι γενικά στις ασκήσεις είναι να κρατάς την πλάτη σου ευθεία κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους. Κάνε τις με αργό και ελεγχόμενο τρόπο. Αυτές οι ασκήσεις ενισχύουν τους κοιλιακούς μυς, βελτιώνουν την πέψη και βοηθούν στην καύση λίπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS