ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑ«Altius Lady Plan»: Σε κάθε γυναίκα αξίζει το μεγαλύτερο χαμόγελο!

«Altius Lady Plan»: Σε κάθε γυναίκα αξίζει το μεγαλύτερο χαμόγελο!

Γιατί η γυναικεία υγεία είναι πολύτιμη για όλους!

Η ζωή είναι ένα θαύμα και παράλληλα ένα ταξίδι με μοναδικό προορισμό την ευτυχία. Προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή είναι η υγεία, η οποία αποτελεί καθημερινή πρόκληση. Η φροντίδα της υγείας μας, από την πιο μικρή λεπτομέρεια μέχρι και τις προληπτικές εξετάσεις μεγαλύτερης κλίμακας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας.

Μέσα στα χρόνια, η ζωή της γυναίκας εξελίσσεται περνώντας από διάφορα στάδια, το καθένα από τα οποία έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις όσον αφορά την προστασία της υγείας. Όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε αυτά τα στάδια είναι αδύνατον να τις προβλέψουμε, έχουμε όμως την επιλογή να τις προλάβουμε, με τη βοήθεια του ασφαλιστικού προγράμματος «Lady Plan» της Altius Insurance.

Έχοντας δημιουργηθεί με σκοπό τη διαφύλαξη της γυναικείας υγείας, αλλά και για να δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αντεπεξέρχονται πιο αποτελεσματικά στις δύσκολες στιγμές, το «Altius Lady Plan» παρέχει οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάγνωσης γυναικείου καρκίνου.

Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Altius Insurance απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και προσφέρει κάλυψη τόσο για την περίπτωση νόσησης όσο και για τους ετήσιους προληπτικούς ελέγχους που αφορούν τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου.

Με το εφάπαξ ποσό των €25.000 ως αποζημίωση σε περίπτωση νόσησης, το «Altius Lady Plan» βοηθά τις γυναίκες που έχουν ασθενήσει να επανέλθουν ομαλά στον φυσιολογικό ρυθμό της ζωής τους.

Επιπλέον, το σχέδιο προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας μαστογραφίας ή/και τεστ Παπανικολάου ή/και εξέτασης HPV DNA ή/και εμβολιασμού κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας (HPV vaccine), καλύπτοντας μέχρι €100 ετησίως.

Οι επωφελούμενες γυναίκες του προγράμματος «Lady Plan» μπορούν να επιλέξουν οι ίδιες τον ιατρό ή την κλινική όπου θα διενεργηθούν οι συγκεκριμένες εξετάσεις ή ο εμβολιασμός.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα των καλύψεων του «Altius Lady Plan» και τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής, ενημερώσου στo www.altiusinsurance.net, επισκέψου οποιοδήποτε γραφείο της Altius Insurance ή επικοινώνησε με έναν από τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS