GOOD LIFEΥΓΕΙΑ5 tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά 

5 tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά 

Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δεν θέλουν τα περιττά κιλά και θέλουν να τα διώξουν γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον μεταβολισμό που έχει ο καθένας ξεχωριστά, αν και κάποιες συμβουλές είναι βασικές αρχές ώστε να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Με τα παρακάτω tips σίγουρα θα δείτε κάποια διαφορά, αρκεί να τα ακολουθείτε σωστά και σε συνεννόηση (εφόσον χρειαστεί) με τον διατροφολόγο σας, ή τον γυμναστή σας που ξέρει τον σωματότυπό σας.

Πολύ νερό: Είναι σημαντικό να κρατάμε το σώμα μας ενυδατωμένο. Γι’ αυτό 8 ποτήρια νερό την ημέρα, θα βοηθήσει πολύ, ώστε να κάνουμε και πιο σωστές διατροφικές επιλογές.

Καθόλου αλάτι: Πρέπει να το αποσύρετε εντελώς από τη διατροφή σας. Ως γνωστόν το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών επομένως και φουσκώματα, ειδικότερα στην περιοχή της κοιλιάς.

Επιτάχυνε το μεταβολισμό σου: Επίσης πολύ σημαντικό, να βελτιώσεις τον μεταβολισμό σου ώστε να μην πάνε χαμένα τα όσα κάνεις.Οι μύες καίνε θερμίδες, αλλά το λίπος απλώς κάθεται εκεί. Κάνε βάρη δύο φορές την εβδομάδα, σε μη συνεχείς ημέρες, για να σφίξεις παντού – κάτι που σίγουρα είναι καλό για την κοιλιά. Οι γυναίκες που εκτελούσαν άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης έχασαν περισσότερο κοιλιακό λίπος από αυτές που απλώς περπατούσαν, διαπιστώθηκε σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας.

Άσκηση: 15 λεπτά μόνο την ημέρα, να κάντε μερικά σετ κοιλιακών που θα βοηθήσουν τους μύες της κοιλιάς να είναι γυμνασμένοι και το λίπος θα καίεται αυτόματα.

Μειώστε το αλκοόλ: Η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, αφυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν φούσκωμα. Να επιλέγετε πιο “αθώα” ποτά, όπως π.χ ένα ποτήρι κρασί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS