GOOD LIFEΥΓΕΙΑDetox baths ιδέες για να χαλαρώσεις σήμερα Κυριακή

Detox baths ιδέες για να χαλαρώσεις σήμερα Κυριακή

Άσε στην άκρη ό,τι σε απασχολεί και κάνε το detox bath που σου αξίζει!

Όλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο με τον εαυτό μας. Χρόνο για να πατήσουμε «pause» στις υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητάς μας γενικότερα, χρόνο για να συσκεφθούμε με εμάς τις ίδιες.

Και δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα απολαυστικό μπάνιο αποτοξίνωσης, το οποίο είτε θα χαλαρώσει το μυαλό μας, είτε θα ανανεώσει το δέρμα μας, είτε θα μας αναζωογονήσει.

Αφού είναι Κυριακή λοιπόν, σίγουρα θα θέλεις να χαλαρώσεις με κάποιον τρόπο ώστε να γεμίσεις μπαταρίες για τη νέα εβδομάδα που έρχεται, άρα μετά από τις βόλτες σου, εμείς σου προτείνουμε μερικές DIY συνταγές για detox bath με διαφορετικό σκοπό το καθένα:

Detox μπάνιο για να χαλαρώσει το μυαλό σου

Τι θα χρειαστείς:

2 κούπες αλάτι χοντρό

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Μισή κούπα μαγειρική σόδα

Το μπάνιο σε αυτό το detox μείγμα θα απομακρύνει τις τοξίνες, θα μειώσει το στρες και θα ισορροπήσει τα επίπεδα pH. Μήπως, λοιπόν, η Κυριακή που έρχεται να γίνει για σένα μια self-care Sunday με αυτό το detox bath;

FYI: Μείνε μέσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα με αυτό το μείγμα για 20 λεπτά και επανάλαβε μία φορά την εβδομάδα. Θα ενθουσιαστείς και θα ηρεμήσεις. Πίστεψέ με!

Detox μπάνιο για ανανέωση της επιδερμίδας

Θα χρειαστείς:

2 κούπες αλάτι χοντρό

2 κούπες μηλόξυδο

2 κουταλιές σκόνη ginger

¼ κούπας μαγειρική σόδα

Γέμισε νερό την μπανιέρα και πρόσθεσε τα υλικά. Το hero συστατικό σε αυτό το detox bath είναι το μηλόξυδο, το οποίο λύνει όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας, ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σκοτώνει παράλληλα και τα βακτήρια.

Αφιέρωσε, λοιπόν, είκοσι λεπτά στον εαυτό σου και απόλαυσε αυτό το υπέροχο μπάνιο!

Detox bath για αναζωογόνηση

Θα χρειαστείς:

2 κούπες χοντρό αλάτι

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου

¼ κούπας μαγειρική σόδα

Είναι λογικό με την αλλαγή της εποχής να νιώσεις μια κατάπτωση, να αισθανθείς κάπως down με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον μουντό καιρό του χειμώνα.

Κάνε, λοιπόν, ένα ανανεωτικό και άκρως αναζωογονητικό detox bath μια φορά την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS