ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΥΓΕΙΑKalloni Spa: Μια εξαιρετική εμπειρία πολυτέλειας και ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ευεξίας που...

Kalloni Spa: Μια εξαιρετική εμπειρία πολυτέλειας και ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ευεξίας που πρέπει να ζήσεις

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας είναι τόσο πολύτιμος, οπότε οφείλουμε και μας αξίζει να αναζητάμε τις καλύτερες επιλογές και τρόπους για να χαλαρώνουμε σε χώρους υψηλών προδιαγραφών, όπου θα αισθανόμαστε την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειαζόμαστε, μέσα από μια μοναδική και εξαιρετική εμπειρία πολυτέλειας.

Ένας τέτοιος χώρος με ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση, ευεξία και αποτοξίνωση είναι το πολυβραβευμένο, Kalloni Spa στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, που υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία, όντας αφιερωμένο στην αναζωογόνηση του σώματος και στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία, μια ανυπέρβλητη εμπειρία σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικές θεραπείες και έμπειρους θεραπευτές, που διαρκώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα.

Massagge

Πρόκειται για το μοναδικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας της Κύπρου, το οποίο διαθέτει πέντε πισίνες (τρεις εσωτερικές και δύο εξωτερικές) με διαφορετική θερμοκρασία και περιεκτικότητα αλατιού, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη του εμπλουτισμένου με μεταλλικά στοιχεία θαλασσινού νερού, ακολουθώντας ένα επιβλεπόμενο πρόγραμμα απόλυτης χαλάρωσης και απελευθέρωσης από το στρες και την ένταση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του καλύπτουν μία έκταση 3.000 τ.μ. εκεί όπου η θαλασσινή αύρα της Μεσογείου συναντά τη διακεκριμένη φιλοξενία του Parklane Resort & Spa, δημιουργώντας ένα καταφύγιο ιδιωτικότητας και ολικής επαναφοράς της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Parkll

Μια εμπειρία που μπορείτε να ζήσετε είτε ατομικά, είτε με φίλους, είτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να απολαύσετε την ευρεία γκάμα των στοχευμένων θεραπειών σώματος και προσώπου που καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη. Θεραπείες όπως μασάζ, (μυοχαλαρωτικές, αποτοξινωτικές, καταπολέμησης πόνων, επαναφοράς της φυσικής ροής της ενέργειας κ.ά.), body scrubs και wraps, περιποιήσεις ματιών και εντυπωσιακές θεραπείες προσώπου (αντιγηραντικές, επανορθωτικές, βαθύ καθαρισμού, σύσφιξης, ενυδάτωσης και λάμψης). Διατίθενται, επίσης, θεραπείες που απευθύνονται αποκλειστικά σε εγκύους ή στις ειδικές ανάγκες περιποίησης του ανδρικού δέρματος.

Dem06526

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον ειδικό χώρο ξεκούρασης του Spa, απολαμβάνοντας ένα τσάι, την ηρεμία και τη χαλάρωσή τους.

Tea

Στα 14 δωμάτια περιποίησης και στις 3 σουίτες, τα έμπειρα χέρια των θεραπευτών εφαρμόζουν αποτελεσματικές θεραπείες, αξιοποιώντας τα signature προϊόντα Biologique Recherche και Thalgo, με στόχο την αποτοξίνωση, τη χαλάρωση, την αποφόρτιση και την ενεργοποίηση του οργανισμού.

Δύο από τις πολυτελείς σουίτες του Kalloni Spa δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να βιώσουν, ατομικά ή ως ζευγάρια, μία από τις παλαιότερες ρωσικές παραδόσεις, τη Russian Banya Experience, διαθέτοντας αρωματική σάουνα και plunge pool με κρύο νερό. Μια αναγεννητική εμπειρία, που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποσυμφορίζει το σώμα από την ένταση, ενισχύει το ανοσοποιητικό και συμβάλλει στην αντιγήρανση.

Souites

Οι εγκαταστάσεις του Spa ολοκληρώνονται με το steam room, το κομψό Hair Salon και το Barber Shop για τους κυρίους, ενώ προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες φροντίδας και ομορφιάς, όπως περιποιήσεις χεριών και νυχιών (μανικιούρ και πεντικιούρ), αποτρίχωση και make-up για ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του προσώπου, για ανανέωση της εμφάνισης και της διάθεσης ή για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που επιζητούν οι μέλλουσες νύφες για την ημέρα του γάμου τους.

Όσα θέλεις να μάθεις για το Πρόγραμμα Θαλασσοθεραπείας

Το Πρόγραμμα Θαλασσοθεραπείας του Kalloni Spa πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη έμπειρων pool attendants, που καθοδηγούν τους πελάτες σε τρεις πισίνες με θαλασσινό νερό, καθεμία διαφορετικής θερμοκρασίας και περιεκτικότητας σε αλάτι.

Η εισαγωγή στην εμπειρία γίνεται αφιερώνοντας 15 λεπτά στην πρώτη πισίνα καθαρού θαλασσινού νερού, θερμοκρασίας 34οC, με φυσαλίδες οξυγόνου. Στόχος είναι η χαλάρωση και η προετοιμασία του σώματος για τη συνέχεια. Ακολουθούν άλλα 15 λεπτά στη δεύτερη πισίνα, όπου προσομοιάζονται οι συνθήκες αλατότητας της Νεκράς Θάλασσας. Η θερμοκρασία του νερού είναι 32οC, ενώ η πολύ υψηλή περιεκτικότητά του σε αλάτι δημιουργεί συνθήκες άνωσης που επιτρέπουν στο σώμα να επιπλέει, με οφέλη αποτοξινωτικά και μυοσκελετικά.

Parklane

Έπειτα παίρνει σειρά η τρίτη πισίνα, με θαλασσινό νερό θερμοκρασίας 29-30οC και δυνατά υδρομασάζ. Για 30 λεπτά, ο πελάτης μπορεί να κάνει υδρομασάζ σε όλο το σώμα, από τους μυς του λαιμού έως εκείνους της πατούσας, ενισχύοντας τη μυοχαλάρωση και συμβάλλοντας στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με 10 λεπτά στο steam room, σε θερμοκρασία 40οC.

Στα συνολικά οφέλη του Προγράμματος Θαλασσοθεραπείας του Kalloni Spa περιλαμβάνονται η αποτοξίνωση, η απελευθέρωση του σκελετού και των μυών από την ένταση, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, χάρη στην έκθεση σε διαφορετικές θερμοκρασίες, και η καταπολέμηση δερματοπαθειών, καθώς το δέρμα μαλακώνει και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που συνιστάται πριν από κάθε θεραπεία, καθώς, πέρα από τα αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη και άλλα οφέλη του, ανοίγει τους πόρους του δέρματος, το οποίο έτσι μπορεί να απορροφήσει όλα τα προϊόντα των επιλεγμένων θεραπειών που ακολουθούν.

Λίγα λόγια για το Kalloni Experience Massage

Μία signature θεραπεία μασάζ διάρκειας 55 λεπτών, μοναδική σε όλο το νησί, που έχει δημιουργηθεί από το Kalloni Spa. Η πολυτελής εμπειρία του Kalloni Experience Massage βασίζεται σε τέσσερις διαφορετικές επιλογές αρωματικών κεριών.

Ο πελάτης επιλέγει αυτό που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του – Detoxifying, Relaxing, Energizing ή De-Stress – και, πέρα από τη χαλαρωτική αίσθηση που δημιουργεί το άρωμά του, το κερί μετατρέπεται καθώς λιώνει σε ένα ζεστό και πλούσιο massage oil.

Χάρη σε αυτό και στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών θεραπευτών του Spa, το Kalloni Experience Massage αφήνει το δέρμα μαλακό και αναγεννημένο, απαλλάσσοντάς μας από κάθε είδους ένταση και οδηγώντας μας σε ανώτερα επίπεδα ευεξίας.

masage

Parklane, a Luxury Collection Resort & SPA

Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος, Λεμεσός

T: 25862000

https://www.marriott.com/en-us/hotels/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol/overview/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS