Graphic Stories Cyprus

Graphic Stories Cyprus

Graphic Stories Cyprus

Στο 4ο κατά σειρά Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus, πουρουσιάζεται μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση αφισών, με τίτλο «Γραφή, το Έναυσμα του Πολιτισμού».

Η έκθεση φιλοξενείται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, στη Φανερωμένη και περιλαμβάνει 65 διακριθέντα έργα που προέκυψαν από τον 2ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το Graphic Stories Cyprus.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 700 δημιουργοί από 31 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και Κύπριοι σχεδιαστές, φοιτητές των κλάδων της οπτικής επικοινωνίας καθώς και μαθητές. Στο διεθνές διαγωνιστικό για επαγγελματίες, νικήτρια αναδείχθηκε η Irina Egorova από τη Ρωσία, ενώ στο αντίστοιχο διεθνές διαγωνιστικό για φοιτητές, η Mina Nasliyani από το Ιράν. Στο κυπριακό διαγωνιστικό για φοιτητές, νικήτρια αναδείχθηκε η Χάρις Φράγκου, ενώ στο κυπριακό διαγωνιστικό για μαθητές Λυκείων και Τεχνικών Σχολών νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Γεωργίου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 26/3, όλες τις ημέρες από Δευτέρα έως Κυριακή κατά τις ώρες 10:00-19:00 .

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *