Γυναίκα κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση: «Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή»

Γυναίκα κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση: «Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή»

Γυναίκα κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση: «Κυκλοφορούσε διαρκώς γυμνή»

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται η Μαράια Κάρεϊ από την πρώην μάνατζέρ της, Στέλλα Στόπλερ.

Η Στόπλερ ισχυρίζεται πως η τραγουδίστρια ήταν συνεχώς γυμνή και ότι έκανε «σεξουαλικά πράγματα» μπροστά της.

Το TMZ ανέφερε πως η Στέλλα έχει καταθέσει έγγραφα που προειδοποιεί τη Μαράια και τη νομική της ομάδα πως θα καταθέσει μήνυση.

Εκτός από την εικαζόμενη σεξουαλική παρενόχληση, η Στέλλα ισχυρίζεται επίσης πως η Μαράια έχει προβλήματα με καταχρήσεις και πως σπάνια έπαιρνε τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της για την διπολική διαταραχή. Η 48χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα, πως είχε διαγνωστεί από την διαταραχή το 2011. «Δεν ήθελα να το πιστέψω» είπε.

Όσο για τη θεραπεία της, η Μαράια δήλωσε στο περιοδικό πως αυτή τη στιγμή παίρνει φάρμακα που την βοηθούν. «Παίρνω φάρμακα που φαίνεται να μου κάνουν καλό» αποκάλυψε η 48χρονη τραγουδίστρια. «Δεν με κάνουν να αισθάνομαι κουρασμένη ή υποτονική ή κάτι τέτοιο. Το να βρεις τη σωστή ισορροπία είναι το πιο σημαντικό».

#girlpower 👊🏾 @mariahcarey

A post shared by Stella Bulochnikov (@stellabulochnikov) on

Δεν είναι σαφές αν η τραγουδίστρια άρχισε να λαμβάνει τη θεραπευτική αγωγή πριν ή αφότου χώρισαν επαγγελματικά με την μάνατζέρ της. Οι δυο τους εργάζονταν μαζί για σχεδόν τρία χρόνια και σύμφωνα με μια δήλωση, η απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ήταν αμοιβαία,. «Μετά από συνεργασία σχεδόν τριών χρόνων, η Μαράια Κάρεϊ και η Στέλλα Στόλπερ διαπίστωσαν ότι είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον τους να χωρίσουν τους δρόμους τους» ανέφερε η δήλωση.

Ωστόσο, η Στέλλα ισχυρίζεται πως απολύθηκε άδικα στη διάρκεια της τριετούς εργασίας της. Όχι μόνο πιστεύει ότι της οφείλει χρήματα. Η απάντηση της νομικής ομάδας σε όλα αυτά είναι πως οι ισχυρισμοί της πρώην μάνατζερ δεν είναι αληθινοί. «Εάν κατατεθεί αυτός ο επιπόλαιος και αβάσιμος ισχυρισμός, θα τον υπερασπιστούμε με επιτυχία» εξήγησε εκπρόσωπος της Μαράια Κάρεϊ.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *