ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZH Iωάννα Τούνη απάντησε για τη Βρισηίδα και την αναφορά που έκανε...

H Iωάννα Τούνη απάντησε για τη Βρισηίδα και την αναφορά που έκανε για εκείνη στο “Survivor”

«Δεν θα τα ξαναβρώ ΠΟΤΕ μαζί της» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Την πρώην κολλητή της θυμήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, όταν μέσα από ένα κουίζ που έπαιζαν οι παίκτες, η παίκτρια αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πρώην φίλες έχουν τσακωθεί αφού η Ιωάννα Τούνη είδε σαν προδοσία το γεγονός ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου πήγε για μπάνιο σε πισίνα της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο ο οποίος διέρρευσε το ροζ βίντεο της και με τον οποίο ήταν στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την παίκτρια αν έχει πάει στη Ρώμη με το μοντέλο να απαντάει με ενθουσιαμό πως έχει ταξιδέψει στην Ιταλία. «Έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερα βόλτα», είπε.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε με ποιον ταξίδεψε εκεί η ίδια απάντησε: «Με την κολλητή μου. Την πρώην».

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε σε QnA στα πολλά μηνύματα που δέχθηκε και για ακόμη μια φορά μίλησε με σκληρά λόγια για αυτήν.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω για αυτήν. Δε θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της σε όσους με ρωτάτε γιατί βγήκε μαζί με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS