ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZH Μέγκαν Φοξ είπε «ναι» στην πρόταση γάμου και ήπιαν ο ένας...

H Μέγκαν Φοξ είπε «ναι» στην πρόταση γάμου και ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου (βίντεο)

Παντρεύεται η Μέγκαν Φοξ τον Μασίν Γκαν Κέλι!

Πρόταση γάμου έκανε στην αγαπημένη του ο Μασίν Γκαν Κέλι με την διάσημη ηθοποιό να λέει το μεγάλο «ναι». Κάπως έτσι ο γνωστός μουσικός θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα αφού είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήταν ερωτευμένος με την Μέγκαν από την εφηβεία του.

Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια να την παντρευτεί.

Η αγαπητή ηθοποιός λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον αγαπημένο της να γονατίζει μπροστά της και να της κάνει πρόταση γάμου.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που αντιμετωπίσαμε μαζί σε τόσο μικρό και τρελό χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε την δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε αυτή η σχέση από εμάς, αλλά ήμασταν μεθυσμένοι από αγάπη. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22 » έγραψε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ο Μασίν Γκαν Κέλι δημοσίευσε ένα βίντεο για να δείξει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε την πρόταση:

Ο Μασίν Γκαν Κέλι έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση, ωστόσο αυτός θα είναι ο πρώτος του γάμος. Οσο για την Μέγκαν Φοξ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν με τον οποίον και στο παρελθόν ήταν παντρεμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS