Η 14χρονη Κύπρια Νίκκη Χρήστου κέρδισε Emmy Award και εμείς υποκλινόμαστε!

Η 14χρονη Κύπρια Νίκκη Χρήστου κέρδισε Emmy Award και εμείς υποκλινόμαστε!

Η 14χρονη Κύπρια Νίκκη Χρήστου κέρδισε Emmy Award και εμείς υποκλινόμαστε!

Είναι από τις ειδήσεις που σε αγγίζουν τόσο πολύ και σε τέτοιο σημείο που βουρκώνεις, κλαις από συγκίνηση και λες ευχαριστώ.

Η 14χρονη Νίκκη Χρήστου, κάτοικος Λονδίνου είναι η νικήτρια των βραβείων Emmy για το ντοκιμαντέρ «My Life: Born To Vlog» που πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη (09/04) στις Κάννες.

Δεν είναι μια συνηθισμένη νίκη όμως. Η Νίκκη Χρήστου παραδίδει μαθήματα θάρρους και δύναμης με το ντοκιμαντέρ για την ζωή της που την ανέδειξαν νικήτρια όχι μόνο των Emmy Awards αλλά και στις καρδιές όλων μας.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι σε παραγωγή της βρετανικής Blakeway North, εξιστορείται η ζωή της νεαρής Κύπριας, η οποία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Γιατί η Νίκκη δεν είναι μια συνηθισμένη βλόγκερ αλλά είναι ένα 14χρονο κοριτσάκι που πάσχει από μια σπάνια και απειλητική για τη ζωή της ασθένεια. Μια ασθένεια που παρά το τεράστιο αντίκτυπο της, φαίνεται να είναι τόσο μικρή μπροστά στο μεγαλείο της Κύπριας βλόγκερ.

Η ιστορία της Νίκκη Χρήστου:

Η Νίκκη Χρήστου γεννήθηκε στο Λονδίνο από Ελλνοκύπριους γονείς. Μέχρι την ηλικία των 6 ετών όλα κυλούσαν ομαλά με την Νίκκη να έχει μια φυσιολογική και δραστήρια ζωή όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Ωστόσο η ζωή της άλλαξε ριζικά, όταν σε εκείνη την ηλικία οι γονείς της παρατήρησαν φλέβες στη δεξιά πλευρά του προσώπου της και οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM).

Η αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM) είναι μια ανωμαλία στη διάπλαση των αγγείων και μπορεί να προκαλεί από πονοκέφαλο, μέχρι επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ μπορεί να επιφέρει και το θάνατο.

Από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, η ζωή της έγινε μια συνεχής επίσκεψη σε νοσοκομεία, ραντεβού με γιατρούς, εξετάσεις και εγχειρίσεις. Η Νίκκη υπέφερε συχνά από αιμορραγίες και οι γιατροί της συνέστησαν να απέχει από όλες τις δραστηριότητες που θα ανέβαζαν την πίεσή της. Έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει όλα όσα αγαπούσε και όπως λέει η μητέρα της «έγινε φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι». Οι φίλοι από την άλλη που έβλεπε κατά καιρούς, δεν καταλάβαιναν την κατάστασή της, με αποτέλεσμα να νοιώθει απομονωμένη.

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, μια μέρα οι γονείς της την βιντεοσκόπησαν να τραγουδάει ένα τραγούδι και ανέβασαν το βίντεο στο Youtube. Οι αναρτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συχνές, καθώς αυτός ήταν ο τρόπος της Νίκης να διατηρεί επαφή με τον έξω κόσμο.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το προσωπικό της κανάλι στη δημοφιλή ιντερνετική πλατφόρμα, με το όνομα Nikki Lilly.

Η Nikki Lilly όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα δημιούργησε την δική της ιδεολογία γύρω από την ασθένεια της και την έκανε μέρος της ζωής της. Η θέληση και η ψυχική δύναμη που έχει την κατέστησαν ως μια από τις πιο επιτυχημένες vlogger η οποία στα 14 της χρόνια κατάφερε να κατακτήσει Emmy Award. Έχει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς αφού το κανάλι της μετά σχεδόν 700.000 ακόλουθους. Ένα κανάλι γεμάτο χαρά , τραγούδι, beauty tips και πάνω από όλα κίνητρο για όλους εμάς, Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και η Nikki είναι το ζωντανό παράδειγμα μπροστά στα μάτια σου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *