Η 21χρονη Κύπρια που παρουσίασε την συλλογή της στο Ζάππειο Μέγαρο

Η 21χρονη Κύπρια που παρουσίασε την συλλογή της στο Ζάππειο Μέγαρο

Η 21χρονη Κύπρια που παρουσίασε την συλλογή της στο Ζάππειο Μέγαρο

Το πάθος για την μόδα δεν την άφησε να τα παρατήσει.

Η Μαριάννα Λαζαρίδη, είναι μια 21χρονη φοιτήτρια της Αθήνας που κυνήγησε τα όνειρα της και αυτά της χάρισαν την μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Η 21χρονη Κύπρια, παρουσίασε τη F/W 2019/20 Collection της σε μια ανατριχιαστική τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο και την αποφοίτηση της από τη σχολή της Βίκυς Καγιά όπου και φοιτούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ίδια ξεκίνησε τις σπουδές τις στην Αθήνα πριν από τρία χρόνια στο τμήμα Marketing, ενώ στην πορεία κατάλαβε πως η αγάπη της βρίσκεται στα πατρόν, τα υφάσματα και τα ρούχα. Έτσι η 21χρονη έκανε στροφή και άρχισε την φοίτηση της στο σχολή της Βίκυς Καγιά με art director την Genevieve Majari.

Εκ τότε παρακολούθησε πολλές επιδείξεις μόδας, όπως αυτή της Μαίρης Κατράντζου, μπήκε στα backstage όπου βίωσε την πραγματική δουλειά που γίνεται πίσω από το catwalk και συνεργάστηκε με καταξιωμένους σχεδιαστές.

Δύο χρόνια μετά κατάφερε να σχεδιάσει την δική της συλλογή με ρούχα εμπνευσμένα από ανάποδα παντελόνια τα οποία μπορούν να φορεθούν και σαν γιλέκα, jackets και παλτά. Η ίδια επέλεξε γήινα χρώματα για τις δημιουργίες,μιας και όπως μας είπε η ίδια, η ιδέα από μόνη της είναι αρκετά εκκεντρική. Πηγή έμπνευση της το ανδρόγυνο look μέσα από το οποίο θέλει να μεταφέρει το μήνυμα της ισότητας αλλά και την δυναμικής γυναίκας που μπορεί από μόνη της να κυριαρχήσει σε ένα ανδροκρατούμενο καθεστώς του τότε, καταργώντας έτσι σεξιστικά μηνύματα του σήμερα.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *