Οι 4 περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Μέγκαν Μαρκλ διαλέγοντας νυφικό

Οι 4 περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Μέγκαν Μαρκλ διαλέγοντας νυφικό

Οι 4 περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Μέγκαν Μαρκλ διαλέγοντας νυφικό

Η Meghan Markle πρόκειται να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου-και όλοι ασχολούνται με το τι νυφικό θα διαλέξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ & Πρίγκιπας Χάρι: Θα καλέσουν στο γάμο απλούς πολίτες!

Ποιον σχεδιαστή θα διαλέξει; Θα έχει ουρά; Θα φορέσει βέλο; Όλα αυτά τα ερωτήματα στροβιλίζουν το μυαλό των απανταχού royal fans σε όλο τον κόσμο, κυρίως επειδή κάθε celebrity γάμος είναι κάτι διασκεδαστικό, αλλά και επειδή πρόκειται να είναι το πιο σημαντικό event της ποπ κουλτούρας το 2018.

Όπως όλοι γνωρίζουν, υπάρχουν πολλοί, κανόνες που πρέπει να ακολουιήσει η βασιλική οικογένεια -ειδικά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα, το καλσόν στο χρώμα του δέρματος που απαιτείται από τη βασίλισσα. Αλλά όσο για το νυφικό, οι βασιλικοί κανόνες δεν έχουν τόσο να κάνουν με το ίδιο το φόρεμα, αλλά το πού θα φορεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της Μέγκαν Μάρκλ; – Η πριγκιπική επιλογή της!

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Markle διαλέγοντας το νυφικό της.

1. Ένα royal νυφικό πρέπει να είναι παραδοσιακό, αλλά να ταιριάζει στην προσωπικότητα της νύφης.

2. Πρέπει να είναι κατάλληλο για την περίσταση και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Στην περίπτωση της Markle, ο μεγαλοπρεπής χώρος του St.George’s Chapel και του κάστρου του Windson προβλέπει το φόρεμα να έχει αρκετή λεπτομέρεια έτσι ώστε να μπορεί να το δει κάποιος από απόσταση, αλλά και να περιλαμβάνει την Hollywood πλευτά της προσωπικότητάς της.

3. Η τελευταία πρόβα του νυφικού της Markle θα γίνει στο κάστρο του Windsor.

4. Μετά, το φόρεμα θα είναι κλειδωμένο στα προσωπικά δωμάτια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το νυφικό πρέπει να κρατηθεί εντελώς μυστικό.

Πηγή : jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *