Η Αγγελική Ηλιάδη με τους γιους της, Μπάμπη και Βασίλη, στην παιδική χαρά

Η Αγγελική Ηλιάδη με τους γιους της, Μπάμπη και Βασίλη, στην παιδική χαρά

Η Αγγελική Ηλιάδη με τους γιους της, Μπάμπη και Βασίλη, στην παιδική χαρά

Η απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι δυο γιοι της, ο 10χρονος Μπάμπης και ο ενός έτους Βασίλης. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία έχει προσπαθήσει και καταφέρει να ισορροπεί θαυμάσια την οικογένεια με την καριέρα της. Η τραγουδίστρια δηλώνει «full time mamma», καθώς επιθυμεί να μεγαλώνει τα παιδιά της η ίδια, με μοναδική βοήθεια τη μητέρα της.

iliadi

Κυρίως αυτό το διάστημα, που ο σύντροφός της και πατέρας του μικρού Βασίλη, Σάββας Γκέντσογλου, λείπει στην Ιταλία για τις αθλητικές του υποχρεώσεις, όλο το βάρος αναπόφευκτα έχει πέσει επάνω στην Αγγελική. Έτσι, ξυπνά από τις επτά το πρωί για να ετοιμάσει τον Μπάμπη για το σχολείο, ενώ μετά μαγειρεύει και το απόγευμα είναι πάντα πρόθυμη να τον βοηθήσει στα μαθήματά του, ασχολούμενη ενδιάμεσα με τον μικρό Βασίλη.

iliadi1

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιους σε παιδική χαρά στη Γλυφάδα, να παίζουν και ν’ απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό. Η Αγγελική, ως τρυφερή μητέρα, δεν άφησε ούτε στιγμή από τα μάτια της τα παιδιά της και ιδίως τον μικρότερο, τον Βασίλη. Όσον αφορά στις διακοπές του Πάσχα, η τραγουδίστρια δεν έχει σχεδιάσει ακόμα κάτι, καθώς θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο «Club 22», μαζί με τον Πάνο Κιάμο.

Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

iliadi3

Πηγή : Περιοδικό Hello, τεύχος 52

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *