Η Άννα Μονογιού μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

Η Άννα Μονογιού μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

Η Άννα Μονογιού μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

Η Άννα Μονογιού μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Διονύση Τσακνή στο περιοδικό Εγώ. Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξή της.

«Να με προσέχεις», «10η Εντολή», «Ζευγάρια», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «4», είναι μερικά από τα πολύ γνωστά σίριαλ όπου συμμετείχατε.

«Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή σε αυτό τον τομέα. Καμία συνεργασία μου με συναδέλφους δεν έληξε άσχημα ούτε υπήρξε κάποια που να μου προκάλεσε συναισθήματα αποστροφής. Κάποια σίριαλ έκαναν τρελά νούμερα τηλεθέασης».

Σας τρόμαξε καθόλου η αναγνωρισιμότητα που εισπράξατε τότε συμμετέχοντας σε αυτά;

«Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου άνθρωπος που είχε εξάρτηση από νούμερα και τηλεθεάσεις. Επιπλέον δεν έκανα ούτε δημόσιες σχέσεις ούτε ανοιχτή ζωή. Γι’ αυτό λέω πως η αναγνωρισιμότητα μάλλον με ξάφνιαζε, παρά με τρόμαζε».

Παρ’ όλη την αναγνωρισιμότητα, πάντα κρατούσατε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική σας ζωή. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

«Είναι εύκολο αρκεί να το θέλεις».

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες σας μαζί με το σύντροφο σας Διονύση Τσακνή. Αυτό σας φέρνει σε αμηχανία;

«Είναι κακό να θέλουμε τις προσωπικές μας στιγμές για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους;».

Πώς το αντιμετωπίζετε;

«Η διακριτικότητα και η μη πρόκληση είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν γνωρίζετε και τον Διονύση, καταλαβαίνετε απόλυτα αυτό που λέω».

Τι σας κάνει να αισθάνεστε αμήχανη;

«Η αδιακρισία και η έλλειψη ευγένειας»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *