Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη!

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη!

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη!

Καλοκαίρι… σημαίνει βόλτες, ήλιος, θάλασσα. Όμως η έκθεση στον ήλιο απαιτεί την κατάλληλη προστασία! Για αυτό τα καταστήματα PerfectU προτείνουν την επαναστατική σειρά Be3SunEvolution.

Η καινοτομία βρίσκεται στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το προϊόν. Ανάλογα με το πόσες φορές ψεκάζετε, τόσο αυξάνετε τον δείκτη προστασίας. Τώρα, με ένα μόνο προϊόν, έχετε τη μέγιστη αντηλιακή προστασία που χρειάζεστε.

Η φόρμουλα είναι βασισμένη σε φυσικά συστατικά και εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας. Τα αντηλιακά Be3SunEvolution είναι προϊόντα υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Η σειρά περιλαμβάνει αντηλιακό με δείκτες SPF20/30/50+, αντηλιακό για ευαίσθητες – παιδικές επιδερμίδες SPF50/80/100 και το καινοτόμο αντηλιακό για τατουάζ SPF20/30/50+. Ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων και φυσικών ελαίων βοηθούν το τατουάζ να διατηρήσει το χρώμα, τη φωτεινότητά του και να μην ξεθωριάσει από την έκθεση στον ήλιο.

Χαρείτε άφοβα τον ήλιο με την τέλεια σειρά αντηλιακής προστασίας από τα καταστήματα Perfect U σε όλες τις πόλεις, Τηλ. 77 772 203.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *