Η Άντρεα Κυριάκου γράφει γράμμα στη σκυλίτσα της, Νανά, και συγκινεί

Η Άντρεα Κυριάκου γράφει γράμμα στη σκυλίτσα της, Νανά, και συγκινεί

Η Άντρεα Κυριάκου γράφει γράμμα στη σκυλίτσα της, Νανά, και συγκινεί

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η Άντρεα Κυριάκου γράφει για την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη «Νανά», στο προσωπικό της blog και συγκινεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής: Όλη η φωτογράφησή τους λίγο πριν γίνουν γονείς

«Με έναν μαγικό τρόπο, όταν δεν είμαι καλά, είσαι η πρώτη που το νιώθει και με ακολουθεί σαν σκιά παντού και μόλις νιώσω καλύτερα και ο δικός σου έλικας (ουρά) βάζει μπρος.

Πιστεύω στην αλάνθαστη κρίση σου, γιατί για όσους γαύγισες και δεν καταδέχτηκες να κουνήσεις ουρά είχες δίκαιο και όσους ενέκρινες με την πρώτη ματιά εν τέλει κατάλαβα γιατί… Nαι ανήκω σε αυτήν την αλλοπρόσαλλη ομάδα ανθρώπων που βλέπουν με στραβό μάτι όσους δεν ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα ζώα, αλλά αν η Νάνα δεν σε αγαπήσει ή έστω αποδεχτεί δεν κάνω ερωτήσεις… Nana knows better!!

Γιατί χωρίς τις θορυβώδεις πατούσες σου το σπίτι θα ήταν βουβό και η ζωή μας άδεια…

14 χρόνια ευλογίας!»

View this post on Instagram

Πιστεύω στην αλάνθαστη κρίση σου, γιατί για όσους γαύγισες και δεν καταδέχτηκες να κουνήσεις ουρά είχες δίκαιο και όσους ενέκρινες με την πρώτη ματιά εν τέλει κατάλαβα γιατί… Nαι ανήκω σε αυτήν την αλλοπρόσαλλη ομάδα ανθρώπων που βλέπουν με στραβό μάτι όσους δεν ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα ζώα, αλλά αν η Νάνα δεν σε αγαπήσει ή έστω αποδεχτεί δεν κάνω ερωτήσεις… Nana knows better!! Βρες όλο το άρθρο στο @feedmefashion_ (Direct link in bio) #feedmefashion #nanoskilos #worldanimalday

A post shared by Άντρεα Κυριάκου 🐾 (@andrea_kyriakou) on

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *