Η Άντρεα Κυριάκου «παραδίδει» μαθήματα στα κορίτσια του GNTM (εικόνες)

Η Άντρεα Κυριάκου «παραδίδει» μαθήματα στα κορίτσια του GNTM (εικόνες)

Η Άντρεα Κυριάκου «παραδίδει» μαθήματα στα κορίτσια του GNTM (εικόνες)

Σε κάθε επεισόδιο του GNTM οι παίκτριες καλούνται να περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες και να αποδείξουν στους κριτές ότι μπορούν να γίνουν το επόμενο top model.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της (εικόνες)

Η φωτογράφιση είναι μια από πιο τις απαιτητικές δοκιμασίες, καθώς μέσα από ένα δύσκολο concept τα κορίτσια θα πρέπει καταφέρουν την τέλεια πόζα. Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αναρρριχηθούν σε τοίχο ύψους είκοσι μέτρων από το έδαφος και να φωτογραφηθούν αιωρούμενες στον αέρα. Ωστόσο, αρκετές ήταν οι κοπέλες που είχαν υψοφοβία και δεν κατάφεραν να ποζάρουν.

Η Άντρεα Κυριάκου που είναι ένα πετυχημένο μοντέλο με μεγάλη πορεία στο μόντελιγκ και γενικότερα με καριέρα στον χώρο της μόδας, θέλησε να δείξει στις παίκτριες του ριάλιτι ότι πρόκειται για μια εύκολη δοκιμασία, καθώς έκανε ακριβώς το ίδιο στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Στηρίζει τον Μαραντίνη κι απενοχοποιεί τις καμπύλες!

Έτσι λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της όπου ποζάρει πάνω σε τοίχο αναρρίχησης. «Επειδή και γω το έχω κάνει! Από εμένα είναι ναι #gntm», έγραψε στη λεζάντα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *