CELEBRITIESSHOWBIZΗ απάντηση του Ανδρέα Γιόρτσιου στη Χριστιάνα Αριστοτέλους (βίντεο)

Η απάντηση του Ανδρέα Γιόρτσιου στη Χριστιάνα Αριστοτέλους (βίντεο)

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος πρόσφατα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό TVmania και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη. Ο παρουσιαστής του «Happy Hour» μίλησε για την εκπομπή και τους στόχους του για το 2019. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό της απογευματινής ζώνης και τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε χαροποιεί το γεγονός ότι κατάφερες να κάνεις την ανατροπή και να προηγηθείς της Χριστιάνας Αριστοτέλους που κρατά, μέχρι στιγμής, σε γενικό σύνολο, τα ηνία;
Την πρώτη φορά που μου έστειλαν τα νούμερα τηλεθέασης ότι η εκπομπή ήταν πάνω από τη Χριστιάνα, ρώτησα μήπως έκαναν λάθος. Παρακολουθώ τα νούμερα αλλά ως εργαλεία. Βλέπω τη δυναμική του «Happy Hour» και τη σταθερή ανοδική πορεία της εκπομπής. Και ως εργαλείο χαίρομαι όπως είπα ότι τα νούμερα δείχνουν ότι το εγχείρημα αυτό τυγχάνει μίας μεγάλης αποδοχής για το κοινό της ζώνης αυτής. Αλλά οι όποιες αποφάσεις για την εκπομπή, τη δομή και το περιεχόμενό της δεν λαμβάνονται με βάση τα νούμερα.

Από την πλευρά της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε τη δική της απάντηση για τον ανταγωνισμό και μίλησε στη ShowBiz για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γιόρτσιος στο εβδομαδιαίο περιοδικό:

«Αυτά που έχει πει ο Γιόρτσιος δεν θέλω να τα σχολιάσω, δεν το έκανα ποτέ μέχρι σήμερα για να το κάνω τώρα. Θα σου πω μόνο αυτό. Η εκπομπή εδώ και 10 χρόνια συμπεριλαμβανομένης και της φετινής σεζόν, είναι δόξα τω Θεώ πρώτη καταγράφοντας τα πιο ψηλά νούμερα. Όντας 10 χρόνια πρώτη εκπομπή και με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης δεν πανηγύρισα και δεν διαφήμισα ποτέ τα νούμερα. Όχι γιατί δεν μπορούσα, αλλά από σεβασμό στη δουλειά και των άλλων εκπομπών αλλά και συναδέλφων που και εκείνοι παλεύουν καθημερινά όπως και εμείς. Πόσο μάλλον να μπω σε ένα παιχνίδι εμμονής με βαρύγδουπους τίτλους, παραπλανητικά δημοσιεύματα, προωθούμενες διαφημίσεις, επιλεγμένα νούμερα, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Αν κάποιοι επιλέγουν να καταπιαστούν επιλεκτικά με κάποιες μέρες, ελάχιστες για την ακρίβεια για να παρουσιάσουν μια εικόνα όπως θέλουν δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι. Όσοι ασχολούνται με τα νούμερα έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει.

Είμαστε στον ALPHA τώρα 3 χρόνια και έχουμε κάνει μέχρι σήμερα πάνω από 500 εκπομπές και τα αποτελέσματα είναι εκεί. Ένα πράγμα ξέρω να κάνω, να συνεχίζω τη σκληρή δουλειά, αυτό έκανα αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ευχαριστώ λοιπόν όλον αυτό το κόσμο που καθημερινά μας βάζει στο σπίτι του και μας δείχνει απλόχερα την αγάπη του. Αυτό που μας δίνει ο κόσμος τα λέει όλα. Ότι παραπάνω πω θα είναι πολύ περιττό.

Είμαι βέβαιη πως θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά δημοσιεύματα αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να απαντώ γι’ αυτά κάθε βδομάδα. Ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει να νοιώθει καλύτερα, αυτό που τον εξυπηρετεί και τα ερμηνεύει όπως θέλει.

Εξακολουθώ να θέλω να παραμείνω πιστή στις αρχές και τις αξίες της δημοσιογραφίας και σε αυτό τον αφελή ρομαντισμό μου. Επιλέγω λοιπόν να συνεχίζω να πιστεύω ότι κανείς δεν θα έμπαινε σε τέτοιες διαδικασίες. Τώρα αν κάποιος θέλει ή έχει δικούς του λόγους να το κάνει, κριτής όλων μας είναι ο κόσμος.»

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο Ανδρέας Γιόρτσιος παίρνει θέση και δίνει τη δική του εκδοχή. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

To Μπρέκφαστ #sfera εχει παρέα τον Ανδρέα Γιορτσιο σημερα και μιλούν για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν…

Publiée par Sfera Radio (Cyprus) sur Mercredi 16 janvier 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS