Η Αριάνα Γκράντε ανέλαβε τα έξοδα κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε ανέλαβε τα έξοδα κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε ανέλαβε τα έξοδα κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ

Τα έξοδα της κηδείας των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης προσφέρθηκε να πληρώσει η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, το μέσο αναφέρει πως ήδη η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό με χρήματα, τα οποία θα πάνε στις οικογένειες των 22 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.

Μία σελίδα μάλιστα στο διαδίκτυο που δημοσιεύει όλα τα νέα της νεαρής σταρ αναφέρει πως «η Αριάνα έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων που πέθαναν στην Αρένα του Μάντσεστερ και πρόκειται να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του καθενός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το επιτελείο της, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα πληρώσει όλα τα έξοδα της κηδείας των 22 ατόμων ή θα διαθέσει κάποιο συμβολικό ποσό.

Η ποπ σταρ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ενώ πλανώνται τα ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Η Γκράντε, 23 ετών, φαίνεται σε φωτογραφίες που ανέβασε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την επιστροφή της στην Αμερική.

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *