Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει με φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει με φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει με φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ

Μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης του βομβιστή αυτοκτονίας της Δευτέρας, σκοπεύει να δώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

Η 23χρονη καλλιτέχνιδα εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους σε ένα μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως δεν πρέπει να αφήσουμε το μίσος να κερδίσει.

«Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, επειδή δεν είναι στην φύση μας», σημειώνει ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως «η απάντηση σε αυτή τη βία θα πρέπει να είναι να έρθουμε όλοι πιο κοντά να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να αγαπάμε περισσότερο, να τραγουδάμε πιο δυνατά και να ζούμε πιο όμορφα και γενναιόδωρα από ότι πριν».

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να περάσει χρόνο μαζί με τους θαυμαστές της και για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία, τα χρήματα της οποίας θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων. Η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο Manchester Arena.

Κατόπιν η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Πηγή : cnn.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *