Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Πώς θα είναι ο Μάρτιος για κάθε ζώδιο;

Κριός
Έρωτας: Να προσέχετε τις κινήσεις σας καθώς τα γεγονότα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τη στιγμή που θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, μπορεί να συμβεί κάτι και να σας προσγειώσει απότομα. Από τις 23 Μαρτίου που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, οι αδέσμευτοι να είστε επιφυλακτικοί με τις καινούριες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι να θυμάστε την παροιμία «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»…
Δραστηριότητες: Ένα πλήθος ευθυνών που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε συνδυασμένων με οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σας αλαλιάσει. Ωστόσο, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς στο τέλος της άνοιξης. Μετά τις 23 Μαρτίου μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση.
Υγεία: Μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας για να μην καταρρεύσει το νευρικό σας σύστημα λόγω άγχους.
Υστερόγραφο: Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν εκεί που δεν πρέπει γιατί μπορεί να χάσετε τις θετικές εντυπώσεις φίλων ή εργοδοτών.

Ταύρος
Έρωτας: Περιστοιχίζεστε από κατακτήσεις και βιώνετε ανανεωτικές καταστάσεις. Με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σας, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν οι άσωτοι από το παρελθόν, οι οποίοι ναι μεν θα σας μπερδέψουν αλλά θα σας ξεπληρώσουν τις χρωστούμενες επιβεβαιώσεις σας.
Δραστηριότητες: Οι δουλειές αυτής της περιόδου θα βρουν πολλά εμπόδια αλλά θα στεφθούν από επιτυχία. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να σπεύσετε να διεκπεραιώσετε κάθε εκκρεμότητα μέχρι τις 20 Μαρτίου γιατί από τις 23 με τον ανάδρομο Ερμή, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Υγεία: Θα είστε ψυχικά και σωματικά δυνατοί.
Υστερόγραφο: Να προσέχετε γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σας.

Δίδυμοι
Έρωτας: Ο Άρης στον Τοξότη και στη συνέχεια ο ανάδρομος Ερμής εντείνουν τις ανασφάλειές σας, γεγονός που σας εξωθεί στο να είστε υπέρμετρα απαιτητικοί, βάζοντας το ταίρι σας στη διαδικασία να αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Μπορεί να γίνετε πολύ κουραστικοί γι’ αυτό να προσέχετε.
Δραστηριότητες: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις στη δουλειά, συνδυασμένες με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς. Ωστόσο, να προσέχετε τα ξεσπάσματά σας γιατί μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας.
Υγεία: Το άγχος και η κούραση σας αποδυναμώνουν.
Υστερόγραφο: Οι αναθεωρήσεις στόχων ή φίλων είναι πιθανό να αποδειχθούν επιβεβλημένες.

Καρκίνος
Έρωτας: Οι θετικές επιδράσεις του Ηλίου από τους Ιχθύς και του Δία από τον Σκορπιό, επηρεάζουν –μεταξύ άλλων- και το πώς θα κινηθείτε στον ερωτικό τομέα αλλά, στο τέλος του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης από τον Αιγόκερω φροντίζει να σας μπερδεύει καθώς δεν θα μπορείτε να καταλάβετε πότε και αν κάποιος/α σας φλερτάρει ή όχι. Σημασία έχει ότι είστε στο παιχνίδι και περνάτε καλά.
Δραστηριότητες: Στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για πρόοδο. Από τις 23 Μαρτίου, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο της καριέρας σας, τον Κριό, οι ανατρεπτικές καταστάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής. Προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε κάθε εκκρεμότητά σας μέχρι τις 20, προκειμένου να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα.
Υγεία: Το άγχος σας αποδυναμώνει.
Υστερόγραφο: Ένα ταξιδάκι θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις.

Λέων
Έρωτας: Αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η ατμόσφαιρα όλο τον μήνα θα είναι σαν μια μπαρουταποθήκη που μπορεί να εκραγεί με την παραμικρή φιτιλιά, φαίνεται ότι θα περάσετε καλά τον Μάρτη καθώς θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, θα επιδιώξετε να ταράξετε με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σας ζωής.
Δραστηριότητες: Οι υποχρεώσεις σας θα είναι τόσο πολλές ώστε να καταπιέζεστε καθώς δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις, ιδιαίτερα μετά τις 23 που θα αρχίσει και ο Ερμής την ανάδρομη κίνησή του.
Υγεία: Οι βιορυθμοί σας πέφτουν γι’ αυτό να προσέχετε.
Υστερόγραφο: Μην αφήνετε την παρόρμηση να καθορίσει τις συμπεριφορές σας.

Παρθένος
Έρωτας: Ο Ήλιος από τους Ιχθύς και ο Δίας από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσουν για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, από τις 23 Μαρτίου, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και μπερδέματα είτε λόγω ζήλιας και ανασφάλειας είτε λόγω επιστροφής ασώτων του παρελθόντος.
Δραστηριότητες: Οι στόχοι σας ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά οι προσπάθειές σας για την επιτυχία θα είναι πολλές και εξαντλητικές. Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι τις 20 Μαρτίου για να διεκπεραιώσετε κάθε εκκρεμότητά σας γιατί από τις 23 με τον ανάδρομο Ερμή, πρέπει να κρατήσετε πολύ συντηρητική στάση.
Υγεία: Χάνετε πολλή ενέργεια λόγω πολλών υποχρεώσεων.
Υστερόγραφο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια μέσα στο Μάρτη αλλά, αν δεν γίνεται αλλιώς, σπεύστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι το τις 20 του μήνα.

Ζυγός
Έρωτας: Ένα αλαλούμ θα επικρατεί στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Από τη μια θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να βιώσετε ανανεωτικές καταστάσεις με το ταίρι σας ή να φλερτάρετε με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας αλλά, από την άλλη, θα υπάρξουν οι στιγμές που μπορεί να επιφέρουν εντάσεις και ίσως σοβαρές ρήξεις.
Δραστηριότητες: Η ανάγκη σας για περισσότερα χρήματα είναι επιτακτική και σας εξωθεί στο να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας για να τα αποκτήσετε. Προσέξτε όμως γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορεί να αποβούν μοιραία αν δεν είστε εστιασμένοι στους τρόπους με τους οποίους θα τα αντιμετωπίσετε.
Υγεία: Αν προσέχετε τη διατροφή και την άσκησή σας, θα κρατάτε τη φόρμα σας.
Υστερόγραφο: Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 23 Μαρτίου, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτι σε σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές.

Σκορπιός
Έρωτας: Με τον Ήλιο στο ζώδιο των ερώτων σας, του Ιχθύς και τον Δία στο ζώδιό σας, δεν αποκλείονται να έχετε εξελίξεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας γι’ αυτό μπείτε στη δράση, κυρίως αν είστε αδέσμευτοι και θέλετε ένα ταίρι για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σας ζωής…
Δραστηριότητες: Αξιοποιήστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν για να εδραιώσετε μία καριέρα αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα τα καταφέρετε μόνο αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, συνετοί και υπομονετικοί. Ωστόσο, όσο και να ευνοείστε, αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, φροντίστε να έχετε διεκπεραιώσει τις διαδικασίες μέχρι τις 20 Μαρτίου.
Υγεία: Θα ήταν καλό να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.
Υστερόγραφο: Κάποια επαγγελματική σας επαφή μπορεί να πάρει ερωτική τροπή.

Τοξότης
Έρωτας: Ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 17 Μαρτίου, σας εξωθεί περισσότερο στον πόλεμο και λιγότερο στην κατανόηση καθώς σας εξαντλεί ψυχολογικά και σας κάνει να ξεσπάτε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής από τον Κριό θα φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή.
Δραστηριότητες: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις και οι έχθρες εκ μέρους κάποιων άσπονδων φίλων στη δουλειά, θα σας αναγκάσουν να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.
Υγεία: Πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο και να μην ενδίδετε στις καταχρήσεις.
Υστερόγραφο: Αρκετοί Τοξότες είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι ή να γίνουν κάποιες βλάβες.

Αιγόκερως
Έρωτας: Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέρονται άτομα, κυρίως μέσα σε φιλικούς κύκλους ή σε χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης, μπορεί να κάνετε κάποιες γνωριμίες ζωής. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε γιατί ο μήνας κρύβει πολλές παγίδες.
Δραστηριότητες: Αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς, στο πλήρωμα του χρόνου, οι στόχοι σας θα ευοδωθούν. Προς το παρόν, να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας.
Υγεία: Το άγχος σας αποδυναμώνει.
Υστερόγραφο: Αν πρέπει να κάνετε ένα ξεκίνημα, σπεύστε να το προλάβετε μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Υδροχόος
Έρωτας: Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα κρατάτε, έστω και με τα δόντια, τις ισορροπίες. Από τις 23 θα είναι πιο εύκολο να επέλθει η παρεξήγηση απ’ ό,τι η συντροφικότητα και η διάθεση συνεργασίας. Προσπαθήστε είτε να κρατήσετε αποστάσεις είτε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας για να μην προκληθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σας.
Δραστηριότητες: Αν είστε υπομονετικοί και δεν πιέζετε τις καταστάσεις, θα συντηρήσετε όσα έχετε χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή, αρκεί να σας αξίζουν και να τα έχετε κερδίσει αξιοκρατικά. Μετά τις 20 μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση, ικανή να επηρεάσει το μέλλον σας.
Υγεία: Θα βρίσκετε τους τρόπους να αναπληρώνετε την ενέργεια που χάνετε.
Υστερόγραφο: Μην κάνετε καμία σοβαρή οικονομική δοσοληψία μέσα στο Μάρτη.

Ιχθύες
Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης από την Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σας, θα συντελέσει στο να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονα. Αξιοποιήστε τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης και του Δία από τον Ταύρο για να δώσετε αγάπη και να κερδίσετε το ταίρι σας, αποφεύγοντας τους περιττούς καβγάδες.
Δραστηριότητες: Θα έχετε πολλή δουλειά, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος. Αν δεχθείτε κάποια πρόταση για καινούρια συνεργασία, πράγμα πολύ πιθανό, συζητήστε την αλλά κρατήστε και μικρό καλάθι. Να θυμάστε ότι το πιο πιθανό είναι να την επαναδιαπραγματευθείτε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη.
Υγεία: Πρέπει να ξεκουράζεστε και να αποφύγετε τις καταχρήσεις.
Υστερόγραφο: Να προσέχετε γιατί μπορεί να κάνετε κάποια επικοινωνιακά λάθη που ίσως έχουν κάποιο κόστος στη δουλειά σας.

Το μήνυμα των άστρων για το Μάρτιο
Ηρεμούν αρκετά τα πράγματα το Μάρτιο αλλά αρχίζουν οι ανάδρομοι. Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9 του μήνα, γεγονός που μπορεί να μπλοκάρει κάπως την τάση μας να επεκταθούμε. Στο διάστημα που ο Δίας θα είναι ανάδρομος (μέχρι τις 10 Ιουλίου) θα πρέπει να εστιαστούμε σε αυτά που έχουμε, να τα εδραιώσουμε, να τα υποστηρίξουμε. Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και πρέπει να προσέχουμε γιατί οι παρεξηγήσεις, τα λάθη και οι ανατροπές μπορεί να μας εκθέσουν είτε στην προσωπική μας ζωή είστε στη δουλειά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *