Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά;

Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά;

Η Beyoncé όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά περιμένει και δίδυμα…ξανά;

Και ενώ οι μέρες περνούν και οι συναυλίες της Beyoncé με τον Jay Z συνεχίζονται κανονικά, τόσο οι φήμες για την εγκυμοσύνη της εξαπλώνονται.

Και δεν μπορούμε πια να τις αγνοήσουμε είναι η αλήθεια. Οι τελευταίες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε είναι αρκετά κοντινές και είμαστε πλέον σίγουρες πως αυτό που βλέπουμε είναι φουσκωμένη κοιλίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Michelle & Barack Obama: Διασκέδασαν μαζί στην συναυλία της Beyoncé

Και σα να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες του Life&Style θέλουν την τραγουδίστρια να περιμένει και πάλι δίδυμα. Είναι αλήθεια πως αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, όμως το μέγεθος της κοιλίτσας της δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Dj Khaled που άνοιξε την Κυριακή την συναυλία του ζευγαριού, είχε μαζί τον γιο του και στα backstage η Bey φάνηκε να διασκεδάζει αρκετά με τον μικρούλη.

Η 36χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό κορμάκι όλο χάντρες, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι λευκές over the knee μπότες και στεκόταν όρθια δίπλα στον μικρό γιο του Dj, χαμογελώντας πλατιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Beyonce & Jay Z: Θα τραγουδήσουν για τον Nelson Mandela

Κοιτάμε και ξανακοιτάμε τις φωτογραφίες και δεν μπορείς με τίποτα να μας πείσεις πως δεν είναι και πάλι έγκυος. Από στιγμή σε στιγμή, σίγουρα θα υπάρξει ανακοίνωση και τότε θα επιβεβαιωθούν όλα.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *