Η Camila Cabello μας καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο του «Romance»

Η Camila Cabello μας καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο του «Romance»

Η Camila Cabello μας καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο του «Romance»

Η Camila Cabello γυρίζει σελίδα και προχωρά σε μία νέα εποχή.

Στο μαγικό κόσμο του «Romance» μας καλωσορίζει η Camila Cabello και δίνει ραντεβού για την προσεχή Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου.

Δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση ενός αινιγματικού βίντεο με τίτλο «What Do I Know About Love?» (Τι Γνωρίζω για την Αγάπη;), η 22χρονη τραγουδίστρια κάνει το πρώτο βήμα προς τη διαλεύκανση του μυστηρίου.

Η Camila Cabello κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα μία αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ως άλλη Αφροδίτη, θεά του έρωτα, σε ένα αρχαιοελληνικό σκηνικό με κίονες ιωνικού ρυθμού.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 30.000 σχόλια θαυμασμού από τους ακολούθους της τραγουδίστριας, μόνο στο Instagram.

 

 

Στη συνέχεια η pop star ανάρτησε ένα σύντομο βίντεο όπου ένα φτερωτό κλειδί ξεκλειδώνει τον περίτεχνο στηθόδεσμο από χρυσό που φορά και αποκαλύπτει ένα μαγικό μηχανισμό.

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο του “Romance”. Είστε εγκάρδια προσκεκλημένοι να βιώσετε το πρώτο μέρος στις 5 Σεπτεμβρίου 2019. Παραδοθείτε αληθινά στο δράμα», αναφέρεται στο βίντεο.

Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από την αποκωδικοποίηση του μηνύματος είναι ότι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της Camila Cabello θα έχει το γενικό τίτλο «Romance».

Όσον αφορά το ραντεβού για τις 5 Σεπτεμβρίου, εκείνη την ημέρα ενδέχεται να κυκλοφορήσει το πρώτο single του δίσκου που θα διαδεχθεί το υποψήφιο για Grammy και πλατινένιο άλμπουμ «Camila».

 

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *