Η Carrefour Κύπρου τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα»

Η Carrefour Κύπρου τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα»

Η Carrefour Κύπρου τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα»

Η Carrefour Κύπρου τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά και τη στήριξή της στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Η Νίκη εναντίον του Καρκίνου: Πότε και Πώς;». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη, και του Προέδρου του Ιδρύματος, Δρα. Λοΐζο Λοΐζου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Μέσω του προγράμματος «Μαζί Προσφέρουμε», η Carrefour Κύπρου κατάφερε το 2015 να συγκεντρώσει για το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ το πόσο των 14.000 ευρώ, προσφέροντας, έτσι, σημαντική υποστήριξη στο έργο του. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και κατά τη φετινή Πασχαλινή περίοδο, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι μέσω της ενέργειας «Μαζί Προσφέρουμε», κατά το μήνα Απρίλιο, για κάθε συναλλαγή, η Carrefour Κύπρου θα προσφέρει 0,02€ στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ.

Ανταποκρινόμενη στην ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, η Carrefour Κύπρου βρίσκει πάντα τον τρόπο να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Στην κορυφή όλων των ενεργειών της, άλλωστε, βρίσκεται το πρόγραμμα «Προγευματίζωμεν» που στηρίζει 2.750 άπορους μαθητές σε Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα, σε 94 σχολεία συνολικά, προσφέροντας τους καθημερινά πρόγευμα. Μάλιστα, έχει υπολογιστεί ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2016 θα έχουν προσφερθεί συνολικά περισσότερα από 1.000.000 προγεύματα.

Ως ο μεγαλύτερος όμιλος λιανεμπορίου στο νησί, η Carrefour Κύπρου θα συνεχίσει να εκπληρώνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό την πάγια δέσμευσή της να προσφέρει στην κοινωνία και τους ανθρώπους της Κύπρου, καθώς και να παρέχει τα μέγιστα δυνατά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη τη μεγαλύτερη στήριξη.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *