Η Charli XCX συναντά τις HAIM στο «Warm»

Η Charli XCX συναντά τις HAIM στο «Warm»

Η Charli XCX συναντά τις HAIM στο «Warm»

Ένα τραγούδι για τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση.

Η Charli XCX υποδέχεται τις HAIM στο «Warm», το επόμενο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της «Charli» που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από την Atlantic Records / Warner Music.

«Ένα πραγματικά όμορφο τραγούδι και η ιδέα προέκυψε επειδή ο A.G. Cook (παραγωγός) μου έστειλε demo στο οποίο τραγουδούσε απλά μία μελωδία, χωρίς στίχους, όμως ήταν τόσο όμορφο και κάθισα για ώρα να παίζω τη μελωδία ξανά και ξανά», σχολιάζει η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει όταν ο A.G. τραγουδά, με εμπνέει, έτσι έγραψα αυτούς τους στίχους. Αφορούν τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση ή όταν θέλεις κάποιον και αυτός παίζει και εσύ δεν συμφωνείτε», προσθέτει.

«Η Daniella, η Este και η Alana ήρθαν στο στούντιο και έγραψαν το κομμάτι τους. Ήμασταν στο Λος Άντζελες όταν το κάναμε και είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να συνεργαστούμε», λέει η Charli XCX για τις HAIM.

Το γυναικείο pop – rock συγκρότημα γράφει στο Twitter για το «Warm»: «Περάσαμε υπέροχα δημιουργώντας αυτό το τραγούδι μαζί με την Charli. Είναι μία τόσο εκπληκτική δημιουργός και καλλιτέχνης που πάντα θαυμάζαμε, έτσι αρπάξαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί της».

Οι HAIM αναφέρουν επίσης ότι το «Warm» γράφτηκε αρκετά γρήγορα και χωρίς κόπο και σημειώνουν: «Το στούντιο ήταν γεμάτο με γάτες και έδειχναν ότι τους άρεσε, οπότε ελπίζουμε να αρέσει και σε εσάς».

 

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *