Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με νυφική ανθοδέσμη, δυο μέρες πριν τον γάμο

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με νυφική ανθοδέσμη, δυο μέρες πριν τον γάμο

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με νυφική ανθοδέσμη, δυο μέρες πριν τον γάμο

Το Σάββατο (1/09) ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ κουμπάροι τους θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε πόσα φορέματα παίρνει μαζί της στο νησί όπου θα παντρευτεί!

Η Χριστίνα δύο ημέρες πριν από τον γάμο, ξεφύλλισε το φωτογραφικό της άλμπουμ και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με νυφική ανθοδέσμη.

Μέσω της λεζάντας αποκάλυψε τα όσα βίωσε πριν δύο χρόνια στη Σίφνο και κατέληξε τονίζοντας πως παντρεύεται τον άντρα της ζωής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη Χριστίνα Μπόμπα με νυφικό, λίγο πριν τον γάμο! (εικόνες)

«Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρώντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο!», έγραψε.

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Πηγή : faysbook.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *