Οι Designers at Debenhams παρουσιάζουν τη νέα συναρπαστική σειρά εσωρούχων της σχεδιάστριας Savannah Miller

Οι Designers at Debenhams παρουσιάζουν τη νέα συναρπαστική σειρά εσωρούχων της σχεδιάστριας Savannah Miller

Οι Designers at Debenhams παρουσιάζουν τη νέα συναρπαστική σειρά εσωρούχων της σχεδιάστριας Savannah Miller

Συνεχίζοντας την επιτυχία της σειράς καθημερινών και βραδινών ενδυμάτων της για τα καταστήματα Debenhams, Nine by Savannah, η σχεδιάστρια μόδας Savannah Miller κυκλοφορεί τώρα μια μοναδική σειρά από κομψά εσώρουχα καθώς και πυτζάμες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

deb1

Τα εσώρουχα, οι πυτζάμες και τα νυχτικά κυκλοφορούν σε 50 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και online από τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ είναι διαθέσιμα και σε 30 καταστήματα Debenhams διεθνώς.

1

Η σειρά περιλαμβάνει μια mix-and-match συλλογή, που συνδυάζει υφάσματα με έμφαση στην ποιότητα, τις υφές και τα ιδιαίτερα μοτίβα καθώς εστιάζει την προσοχή μας στις εντυπωσιακές λεπτομέρειες και την τέλεια εφαρμογή του κάθε κομματιού από την συλλογή.

deb2

Αυτή η θηλυκή και μοντέρνα σειρά παίζει πάνω σε μια χρωματική παλέτα του μπλε, ροζ, μαύρου και αποχρώσεις του ιβουάρ, με το χαρακτηριστικό αστέρι που αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

deb3Η σχεδιάστρια Savannah Miller, που είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Central St. Martins με ειδικότητα στα πλεκτά ρούχα, δίνει στη συλλογή το δικό της ιδιαίτερο στυλ δημιουργώντας μια διαχρονική κολεξιόν που είναι παράλληλα μοντέρνα. Η Savannah Miller δήλωσε,
«Τα καταστήματα Debenhams συνεργάζονται με σχεδιαστές μόδας εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά.

saf

Γι’ αυτό, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι μαζί τους. Ήθελα να δημιουργήσω μια μοντέρνα και κομψή κολεξιόν για να προσφέρω στις γυναίκες πολυτελή και όμορφα εσώρουχα, ευκολοφόρετα και οικονομικά.»

deb4

Το τμήμα σχεδιασμού και δημιουργίας εσωρούχων Debenhams δήλωσε, «Μας άρεσε πολύ που συνεργαστήκαμε με τη Savannah για την πρώτη κολεξιόν εσωρούχων της. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί με το στυλ της και τις ικανότητές της δημιουργεί προϊόντα που προσθέτουν μια νέα διάσταση στα είδη εσωρούχων που προσφέρουμε. Πρόκειται για μια κολεξιόν σχεδιασμένη για κάθε μοντέρνα γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που θέλει να φαίνεται κομψή».

deb5Τις συλλογές της μπορείτε να βρείτε στα πολυκαταστήματα Debenhams στο The Mall of Cyprus, Zenon, Olympia, Apollon και Korivos.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *