Οι διάφανες τσάντες είναι το νέο τρεντ

Οι διάφανες τσάντες είναι το νέο τρεντ

Οι διάφανες τσάντες είναι το νέο τρεντ

Η απαιτητική καθημερινότητα μας κάνει πολλές φορές να κουβαλάμε πράγματα «μην τύχει και χρειαστούν» και τελικά δεν μας χρειάζονται ποτέ. Είμαστε όμως «σίγουρες και ασφαλείς» που τα έχουμε όλα μαζί μας.

Πόσες φορές μας έχουν ρωτήσει: «Μα τι κουβαλάς εκεί μέσα τελοσπάντων;». Η απάντηση είναι: ό,τι μπορεί και ό,τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Όμως είναι μια νέα τάση που απενοχοποιεί το περιεχόμενο της τσάντας μας. «Τransparent totes» – τσάντες διαφανείς που τα βγάζουν όλα στη φόρα!

Η «τολμηρή» αυτή τάση έχει βρει ήδη μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και έχει γίνει κομμάτι των εμφανίσεων των street style σταρ του εξωτερικού.

Οι τσάντες γεμίζουν από όλα αυτά τα (απαραίτητα) «μικρά και ασήμαντα» που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της και τα εκθέτει γιατί απλά αυτά καθρεπτίζουν τον εαυτό της.

Οι διάφανες τσάντες όχι μόνο ταιριάζουν με κάθε μας εμφάνιση, αλλά το περιεχόμενό τους μπορεί να γίνει ένας «καμβάς» στον οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που θέλουμε να εκφράσουμε.

?prawdziwa wiosna na pomorzu nareszcie!? #gdynia

A post shared by Oliwia Antosik (@dupdupasek) on

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *