Η Disney έκανε το πιο τρυφερό δώρο στον μικρό Archie!

Η Disney έκανε το πιο τρυφερό δώρο στον μικρό Archie!

Η Disney έκανε το πιο τρυφερό δώρο στον μικρό Archie!

Μπορεί να είναι μόλις 5 ημερών, αλλά το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ έχει ήδη αποκτήσει κάποια εξαιρετικά δώρα.

Σύμφωνα με το παλάτι, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει λάβει 236 δώρα, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες του 2018 και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσα έλαβε από τότε που γεννήθηκε.

Από την γέννησή του, την Δευτέρα 6 Μαΐου, ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί επίσης να προσθέσει στα δώρα του μια μεγάλη συλλογή βιβλίων από την διάσημη Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα, χάρη στην Disney, έχει το πιο ιδιαίτερο δώρο όλων.

Η Disney, με αφορμή την γέννηση του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, έκανε δώρο ένα προσωπικό animation, με τον διάσημο ήρωά της, το Γουίνι το Αρκουδάκι.

Το ζωγραφισμένο στο χέρι animation ανήκει στον καταξιωμένο σχεδιαστή της Disney, Κιμ Ρέιμοντ, και δείχνει τον μικρό αρκούδο να κατευθύνεται προς το κάστρο Γουίνσδορ με μια πολύ ιδιαίτερη βασιλική παράδοση στο χέρι του.

Το βίντεο κλείνει με ένα πλάνο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο δωμάτιο του νεογέννητου γιου τους, δίπλα στην κούνια του, με τον Γουίνι να ακούει την δούκισσα του Σάσεξ να διαβάζει την ιστορία.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *