Η EASTPAK γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με 20% προσφορά στις τσάντες

Η EASTPAK γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με 20% προσφορά στις τσάντες

Η EASTPAK γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με 20% προσφορά στις τσάντες

Η ιδανική τσάντα, αποτελεί το σημαντικότερο δώρο για κάθε περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα… Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, η γνωστή εταιρεία παραγωγής urban – lifestyle τσαντών και ταξιδιωτικού εξοπλισμού EASTPAK, γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα από την 1η μέχρι και τις 8 Μαρτίου. Η έκπτωση ισχύει στο κατάστημα EASTPAK στο MyMall στη Λεμεσό και στο κατάστημα στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα 81 στη Λευκωσία.

Με hashtags το #GetHerAPak και #HappyWomensDay, η εκστρατεία στέλνει τις ευχές της σε όλες τις γυναίκες, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σπουδαίο δώρο που θα τις συντροφεύει στις νέες τους εξερευνήσεις. Από αυθεντικού τύπου τσάντες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, εκτυπώσεων και υφασμάτων, μέχρι σοφιστικέ και core series, οι EASTPAK καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά και ιδιαίτερα στυλ.

Με γνώμονα τον σύγχρονο και ενεργό άνθρωπο, η EASTPAK δημιουργεί έξυπνες λύσεις για ένα δυναμικό τρόπο ζωής, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να εξερευνήσει, να μπει σε νέες περιπέτειες, με σκοπό την απόκτηση νέων μοναδικών εμπειριών που θα μείνουν αξέχαστες.

Η EASTPAK ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή μιας σειράς προϊόντων από τσάντες και σακίδια, μέχρι εξοπλισμό ταξιδίου και αξεσουάρ. Επίσημος αντιπρόσωπος της EASTPAK στην Κύπρο, είναι η εταιρεία S. Kaniklides (Cyprus) Limited.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *