Η Έλεν Μιρέν φιλάει στο στόμα δημοφιλή παρουσιαστή και ακολουθεί παραλήρημα

Η Έλεν Μιρέν φιλάει στο στόμα δημοφιλή παρουσιαστή και ακολουθεί παραλήρημα

Είτε κερδίζει Όσκαρ, είτε συγκλονίζει το κινηματογραφικό σύμπαν με κάποια ερμηνεία, είτε κάνει… twerking, είτε εκστομίζει κάποια πικάντικη ατάκα, η Έλεν Μίρεν ποτέ δεν χάνει το μέτρο. Ακόμη, όμως, κι όταν το χάνει, φροντίζει να το κάνει σωστά: φιλά στο στόμα (!) τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία είναι προσκεκλημένη, τον αφήνει άφωνο, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής, ενώ η ίδια συνεχίζει να βαδίζει με χάρη προς το κάθισμα της, σα να μην έγινε τίποτα..

Αυτό συνέβη, όταν η ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Stephen Colbert. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video δεν είναι το ότι τον φίλησε στο στόμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο στάθηκε απέναντι του για να το κάνει και ο τρόπος που τον αντιμετώπισε στη συνέχεια.

Εννοείται, ότι ο δημοφιλής παρουσιαστής τα ‘χασε, του πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να συνέλθει και όταν πλέον κάθισε στην καρέκλα του, έβγαλε ένα μαντήλι για να σκουπίσει το μέτωπο και τα γυαλιά του που – μάλλον – είχαν θαμπώσει. Από την πλευρά της, η Μίρεν ψύχραιμη και χαμογελαστή, εξήγηση ότι αυτό το φιλί ήθελε να το δώσει εδώ και 15 χρόνια…

Πηγή : lifo.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *