Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει αν ήταν σύντροφος του Ζάχου Χατζηφωτίου

Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει αν ήταν σύντροφος του Ζάχου Χατζηφωτίου

Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει αν ήταν σύντροφος του Ζάχου Χατζηφωτίου

Το πρωί της Τρίτης η Έλενας Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη στον Ζάχο Χατζηφωτίου. Ωστόσο, διέψευσε ότι ήταν ζευγάρι, ενώ τόνισε την 25χρονη σχέση αγάπης και φιλίας που έχουν.

«Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο μέντοράς μου με έχει βοηθήσει. Ήταν πάντα δίπλα μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Έχω ζήσει πολλές σχέσεις του με γνωστές κυρίες της showbiz αλλά δεν είχαμε ποτέ σχέση. Θα μπορούσες όμως να πεις την σχέση μας και πλατωνική. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο Ζάχος ήταν κοντά μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, στο γάμο μου, σε νοσοκομεία…» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα η Έλενα την ώρα που βγήκε στην εκπομπή, ήταν μαζί με τον Ζάχο Χατζηφωτίου ο οποίος καλημέρισε την παρέα του Πρωινού!

Τη Δευτέρα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε πει στην εκπομπή τι λέει για την κριτή του GNTM:

Συγκεκριμένα, ο κύριος Χατζηφωτίου ανέφερε: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Πηγή : Like.com.cy/ tlife.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *