Η Ελίνα Ιωάννου μιλά για τη συμμετοχή της στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»

Η Ελίνα Ιωάννου μιλά για τη συμμετοχή της στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»

Η Ελίνα Ιωάννου μιλά για τη συμμετοχή της στο πρότζεκτ «Let’s Hippo»
Φωτογραφία: ΒΑΣΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Μετά την τεράστια επιτυχία του «My Doll Story», ένα ακόμη πρότζεκτ έρχεται να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το οποίο πρoσφέρει μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου.

Το νέο πρότζεκτ ονομάζεται «Let’s Hippo» και είναι εμπνευσμένο από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, που φτιάχνονται από τα παιδιά στην Κένυα με πολλή αγάπη και μεράκι. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Sophia Foundation και της Partners Y&R, με διαχρονικό υποστηρικτή τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ο Φιλελεύθερος».

Στο πρότζεκτ πρωταγωνιστούν 20 ιπποπόταμοι οι οποίοι κατασκευάστηκαν στην Κύπρο από fiberglass, με τη βοήθεια του Πανίκου Τεμπριώτη, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης προσπάθειας. Ακολούθως, παραδόθηκαν ένας – ένας στα χέρια 20 αναγνωρισμένων Κυπρίων καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να τους φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς γι’ αυτό τον καλό σκοπό.

Καθένας από τους συλλεκτικούς ιπποπόταμους θα «υιοθετηθεί» από μία εταιρεία ή ιδιώτη έναντι του ποσού των €5000 και το συνολικό καθαρό ποσό θα ενισχύσει το έργο και τις υπηρεσίες του Σοφία για τα Παιδιά. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ)

H Ελίνα Ιωάννου, μία από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ αυτό, μοιράζεται με το Like.com.cy την εμπειρία της:

1.Από πού εμπνεύστηκες για τη δημιουργία του ιπποπόταμού σου;

Ο ιπποπόταμός μου είναι εμπνευσμένος από τα παιχνίδια της κόρης μου.

2.Μπορείς να μας κάνεις μια σύντομη περιγραφή του; Πώς προσέγγισες τη δημιουργία του από πλευράς χρωμάτων και μοτίβων;

Ο ιπποπόταμος και οι φίλοι του είναι σκαλισμένοι σε πέτρα. Αυτά τα γλυπτά είναι σαν παιδικά παιχνίδια και είναι αφιερωμένα σε όλες τις δύσκολες παιδικές ηλικίες.

3.Πώς αισθάνεσαι για τη συμμετοχή σου στο πρότζεκτ «Lets Hippo» του Sophia Foundation και της Partners Y&R; Τι σημαίνει αυτό το πρότζεκτ για σένα;

Συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά πόσο απάνθρωπες και άνισες καταστάσεις υπάρχουν στον σύγχρονο κόσμο. Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο όπου το καθαρό νερό και το φαγητό δε θα θεωρούνται πολυτέλεια. Η συμμετοχή μου είναι ένδειξη αγάπης για το Sophia Foundation και τις προσπάθειες όλων των συντελεστών. Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω και εγώ με αυτό τον τρόπο.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *