Η επανάσταση του στιλ με το Montblanc Bonheur

Η επανάσταση του στιλ με το Montblanc Bonheur

Η επανάσταση του στιλ με το Montblanc Bonheur

Η Montblanc παρουσιάζει ένα εργαλείο γραφής – φυλαχτό, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις γυναίκες

Όταν οι γυναίκες εγκατέλειψαν την περιορισμένη και συγκρατημένη κομψότητα της δεκαετίας του 1920 για ένα πιο απλό και άνετο στυλ, ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επανάσταση στη μόδα. Απελευθερωμένες και ανεξάρτητες, οι οραματιστές της μόδας υιοθέτησαν στοιχεία του ανδρικού ρουχισμού και δημιούργησαν ένα νέο look που ήταν απλό και πραγματικό, που τους επέτρεπε να κινηθούν άνετα στη δουλειά και στην καθημερινότητά τους και να απολαύσουν μια άνετη ζωή. Με ρίζες στην κληρονομιά αυτής της άνευ προηγουμένου επανάστασης του στυλ, η νέα συλλογή Montblanc Bonheur είναι η επιτομή της κομψότητας και του joie-de-vivre της εποχής με ένα νέο καμπυλωτό σχήμα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Montblanc. Το πρωτοποριακό σχήμα αυτού του εργαλείου γραφής θυμίζει τη σιλουέτα μιας γυναίκας χωρίς περιορισμούς, ανέμελης και αβίαστα κομψής.

Συνεχίζοντας μια παράδοση 110 χρόνων δημιουργίας εργαλείων γραφής, η τελευταία συλλογή από τη Montblanc αιχμαλωτίζει τη θηλυκότητα και την ελευθερία του στυλ, με την απλή αισθητική και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην εποχή των «Roaring 1920s». Η ονομασία της συλλογής Montblanc Bonheur –  χαρά, ευτυχία και καλή τύχη στα γαλλικά – εκφράζεται στον σχεδιασμό της χρυσής Au585 μύτης του στυλό με το διακριτικό μοτίβο ενός αστεριού που πέφτει, θυμίζοντας τις ιδιότητες φυλαχτού ενός εργαλείου γραφής που γιορτάζει την καλή τύχη. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός μαύρου και λευκού χρώματος συμβολίζει τόσο την αντίθεση κομψότητας και λειτουργικότητας αλλά και το ανδρικό στυλ που υιοθέτησαν απτόητες γυναίκες, από τα πουλόβερ τύπου boatneck στα παντελόνια ναυτικού στυλ και στα κοντά κουρέματα. Το καπάκι και το σώμα του στυλό σε λευκή πολύτιμη ρητίνη έρχεται σε αντίθεση με το πάνω μέρος του καπακιού και τον κώνο από μαύρη πολύτιμη ρητίνη. Ως αναφορά στις γραμμές των γυναικείων κομματιών του Οίκου στη δεκαετία του 1920, η Montblanc φέρνει πίσω το κλιπ «teardrop» που με τις αισθησιακές του καμπύλες ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτηριστικό σχήμα του εργαλείου γραφής. Ο επιπλατινωμένος δακτύλιος του καπακιού φέρει την επιγραφή «Montblanc» και ένα διακριτικό μοτίβο που παραπέμπει σε κοσμήματα art deco, δίνοντας έτσι στο εργαλείο γραφής μια επιπλέον πινελιά θηλυκότητας.

 

Ως το ιδανικό αξεσουάρ για αυτά τα θηλυκά εργαλεία γραφής, η Montblanc δημιούργησε μια λευκή θήκη στυλό από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Τα Montblanc Bonheur Fountain Pen, Roller Ball ή Ballpoint μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια σε αυτή την εκλεπτυσμένη θήκη.

Καθώς το στυλ εξελίσσεται, η Montblanc εμπνέεται από μια από τις πιο ριζοσπαστικές στιγμές στην ιστορία του στυλ για να δημιουργήσει μια συλλογή εργαλείων γραφής που αποτίει φόρο τιμής σε μια ζωή γεμάτη ελευθερία, ευτυχία και απλή κομψότητα. Σχεδιασμένο ως μια πιστή συντροφιά στη ζωή των γυναικών, το Montblanc Bonheur φέρνει στην καθημερινότητά τους μια διακριτική αλλά αβίαστη αίσθηση πολυτέλειας.

Πληροφορίες: Montblanc Boutique Λευκωσία – Λεμεσός – Τηλ: 22897361

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *