Η επεισοδιακή συνάντηση Τσαλίκη-Άντζελας και η έκρηξη: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά»;

Η επεισοδιακή συνάντηση Τσαλίκη-Άντζελας και η έκρηξη: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά»;

Η επεισοδιακή συνάντηση Τσαλίκη-Άντζελας και η έκρηξη: «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά»;

Αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα κανείς δεν μπορεί να πει αν θα παρεκτρέπονταν τα πράγματα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο όμως μόλις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτό και μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Τσαλίκης σε μετέπειτα δηλώσεις του, χωρίς να μιλήσει μαζί του και να του εξηγήσει τους λόγους.

Όμως, σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου αποφάσισε να φύγει έτσι ξαφνικά από το σχήμα είχε να κάνει με τη θέση της στη μαρκίζα. Η ενόχλησή της ήταν τόσο έντονη που τελικά έκλεισε για εμφανίσεις σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Και εχθές το βράδυ που οι δύο καλλιτέχνες έτυχε να βρεθούν στην ίδια εκδήλωση, παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση μεταξύ τους καθώς ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης έσπευσε να τη χαιρετήσει και να αφήσει κάθε τι που τους χώριζε πίσω, εκείνη του είπε ένα ξερό και απρόθυμο “γεια” γυρίζοντάς του την πλάτη.

Ακόμα και αν ο Γιώργος Τσαλίκης, όμως, ήθελε να τελειώσει το θέμα εκεί, υπήρξε και δεύτερο… επεισόδιο ανάμεσά τους όταν ένας φωτογράφος τούς ζήτησε να ποζάρουν μαζί. Η Άντζελα Δημητρίου γύρισε ακόμα πιο επιδεικτικά την πλάτη της, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ενόχλησή της.
Ο Τσαλίκης έφυγε από το σημείο χωρίς καμία έκφραση όμως δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις για τις… επεισοδιακές συναντήσεις του με την Άντζελα χθες το βράδυ.

Και τότε… ποιος είδε τον Γιώργο Τσαλίκη και δεν τον φοβήθηκε. Δείτε τι είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στο βίντεο που ακολουθεί.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *