ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΗ «επίθεση» από την Εριέττα Κούρκουλου στην Βάσω Λασκαράκη και η απάντηση...

Η «επίθεση» από την Εριέττα Κούρκουλου στην Βάσω Λασκαράκη και η απάντηση του Σουλτάτου

Αντιδράσεις προκάλεσαν δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη στις οποίες ποζάρει με τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα της οικογένειας.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τάχθηκαν κατά αυτής της ανάρτησης, αφού πολλά αδέσποτα βρίσκονται στα καταφύγια και δεν μπορούν να βρουν σπίτι.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Εριέττα Κούρκουλου η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε μέσα από  insta story της: «Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν στη συνέχεια ήταν και η συγγραφέας και ιδρύτρια φιλοζωικής οργάνωσης, Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία έγραψε κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού τα εξής:

Η απάντηση από τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ηθοποιός ωστόσο μέχρι στιγμής δεν απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, κάτι που έκανε όμως ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Ο ίδιος λοιοόν μέσα από κάποια instastories, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αφού ενοχλήθηκε με όλη αυτή την επίθεση προς την σύζυγό του.

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα. Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS