ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΗ εσάνς της ιταλικής κουλτούρας κλεισμένη σε μπουκάλια της Acqua di Parma

Η εσάνς της ιταλικής κουλτούρας κλεισμένη σε μπουκάλια της Acqua di Parma

Η Acqua di Parma ιδρύθηκε το 1916, με το όραμα να μοιραστεί το χαρισματικό κίτρινο χρώμα του Ήλιου, της Ψυχής και της Κομψότητας της Ιταλίας με όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα δημιουργούνται με παραδοσιακές τεχνικές όπου η ατέλειά τους τα κάνει ακόμα πιο μοναδικά. Ένας ύμνος στην απλότητα και τη γενναιοδωρία όπου όλα σχετίζονται με τη λαμπερή καρδιά της Ιταλίας.

H Acqua di Parma δεν σταματά να μας συναρπάζει! Η τελευταία capsule collection του οίκου είναι μία συνεργασία με τη σχεδιάστρια JJ Martin εμπνευσμένη από την ιταλική κουλτούρα.

Η JJ Martin σχεδίασε τη συσκευασία της γραμμής Blu Meditteraneo με την πρώτη εκπληκτική εκτύπωση του La Double J σε Confetti Blu και Confetti Giallo, δημιουργώντας συλλεκτικά κομμάτια που εντυπωσιάζουν.

Η συλλογή αποτελείται από body lotion, body scrub, shower mousse και κεριά στις best-selling μυρωδιές της σειράς που δεν είναι άλλες από τις Arancia di Capri, Fico di Amalfi και Mirto di Panarea.

Ανακάλυψε τη συλλογή αποκλειστικά στα Beauty Line Σταυρού και Στασικράτους στην Λευκωσία και Beauty Line Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS